- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
-
buherka
addikt
válasz
pokol ura #2212 üzenetére
Hát figyelj... nekünk tökéletesen megfelel, mind stabilitásra, mind tuningra
.
Ha xar lenne a deszka, akkor már rég befulladt volna a topik és a kutya sem irogatna ide...és az lenne az utolsó hsz.: "ne vegyetek ilyen deszkát mert egy rakás xar"
De ugye ilyent még nem láttunkDe ha tuti tuningra vágysz és szana széjjel akarod feszelni a procid akkor vegyél DFI-t nándikától:[link] [link]
Kár hogy az Nforce-ot már nem erőlteti a DFI, de valamit valamiért
-
buherka
addikt
-
buherka
addikt
válasz
pokol ura #2186 üzenetére
Ez a hőfok szenzor állítólag nem a prociban rossz hanem az alaplapi szenzorok nem képesek normálisan felismerni. Nekem is a szenzort mondták, de úgy látszik valóban hibátlan a proci, csak a Winbond érzékelős deszkák nem karmolják a E8xxx szériát.
Ez a kékhalál meg kifagyás nemigaz, mert olyan stabil, mint a beton.
Az 1.6-os gyári Bios alatt tökéletesen megy.
És az osztott 6MB Cache nagyon el lett találva, mert baromi nagyot dob a játék teljesítményén. Még a Quad-ot is elveriÉn nem bántam meg, hogy ezt vettem...nagyon meg vagyok elégedve vele.
-
grunge
addikt
válasz
pokol ura #2137 üzenetére
arra figyelj hogy MICRON chipekkel legyen szerelve, az összes jobb memot ezekkel látják el.
mondjuk eze ka diablok nem rosszak, sok garit kapsz és nem feltétlen kel l1200on hajtani..az a 3-3-3-10es idözités azért odabax 800on!amugy ha nem emeled fsb-t szinkronban rammal, akkor teljesen felesleges a nagyobb memoria orajel/sávszél. ezeket egymáshoz kell igazitani. magyarán 600as fsb-hez kéne leginkább az az 1200mhz
-
buherka
addikt
válasz
pokol ura #2137 üzenetére
Nekem nagyon bejött a Geil Ultra CL4-es Kit , de persze vannak jobbak is. Olcsó is, gyors is.
De mint mondtam felesleges gigantikus pénzeket beleölni a ramba, nem ezen fog múlni a játék teljesítmény. mert gondolom a játék a cél terület.
De itt:[link] és itt:[link] biztosan segítenek, hogy konkrétan melyik a legjobb ár teljesítmény arámyú memória
-
buherka
addikt
válasz
pokol ura #2133 üzenetére
grunge kolegának teljesen igaza van
4-4-4-12 a legkobb időzítés, ha veszel 800-as ramot CL4-es időzítéssel akkor legalább lesz esélyed 1:1-es szinkron arányt kihozni.
Proci:1600fsb+ Ram 800Mhz=1:1
Proci 2000fsb+ Ram 1000Mhz=1:1inkább vegyél 4Gb ram 800-ast CL4-est...a maradékot meg inkább a VGA-ba fektesd, mert úgy is itt vérzenek el a játékok
-
grunge
addikt
válasz
pokol ura #2133 üzenetére
én a 800/cl4es mellett teszem le a voksom! mivel a diablo 1200at cl5ben tudja 2,4V-os fesz mellett
egy jobb tuning 800as ram is simán jo, sok viszi 1000et cl4ben, és az sokkal jobb! haverom supertalent modulokat vett szinte bagoért itt ph-n Ősembernél és 1000-re van belöve 4-4-3-8 as idözitéssel! mondjuk én is meg vagyok elégedve a Firestixekkel
-
buherka
addikt
válasz
pokol ura #2117 üzenetére
E8200-es van benne nekem is, de szigorúan csak a gyári 1.6-os Bios jó hozzá, mivel már 45nm-es ez a proci. A többi Bios-al nem hajlandó elidulni.
A CSX Diablo ramok-ról nem tudok nyilatkozni, hogy menni fog e a lapban, de hál isten ahogy elnéztem a többi fórumtárs deszkáját, van itt mindenféle ram márka, szóval nem hinném hogy gondja támadna vele.
-
buherka
addikt
válasz
pokol ura #2116 üzenetére
Nekem eddig nem vold gondom a Fatal1ty-vel
, meg itt a fórumon senkinek, de olvass vissza, hátha kiszúrsz valami nem tetszőt magadnak.
A 65nm-es C2D-hez ajánlott a 1.4-es ModBios felrakása, mert azzal nagyon mennek.
Annyi hogy talán valakinek kicsit jobban melegszik a NB...ennyi.De alapjában véve szerintem a 650i SLI sorozatból ez a legjobb márka a többi gyártó kicst szarul ötvözte a dolgokat...főleg a Gigabyte
(ez nagyon sz@r lett)
Arról nem is beszélve, Johnathan "Fatal1ty" Vendel [link] gagyihoz nem fogja a nevét adni.
Csak a legjobb gamer cuccokat látják el ezzel a logóval. Ami igazán játékra termett...VGA, H.kártya, Cooler, Alaplap
-
buherka
addikt
válasz
pokol ura #2114 üzenetére
Sajnos még nem javaslott a 750-es lapok vásárlása.
Sokan panaszkodnak instabilitásra és fagyásokra. Új szériás lapokat sosem szabad venni, ez iratlan törvény. Nincs kiforrot bios meg driver sem...ez hónapok kérdése is lehet.
Ugyan ez volt az új X-szériás intel chipsettel is, még mindig gondok vannak vele és ezért sokan inkább a P35-öt veszik.Maradj a 650-es és 680-as chipsetnél, ezek már jól bejáratott deszkák.
680-as jobban is melegszik viszont tudja a TRI SLI-t -
grunge
addikt
válasz
pokol ura #2091 üzenetére
hi!
ez egy igen jo kérdés! annyit tudok csak hozzászolni hogy valoban, próbáld kiamugy elviekben müködhet, hisz ennél a lapnál ugyanis ugy müködik a dolog hogyha megforditjuk az sli karit akkor a 16 szálat leosztja 2*8-ra, ergo mindjókét slot üzemel. személy szerint soha nem probáltam...amugy ilyen az a tunerkari hogy 16x-os slot kell neki? eddig csak sima pcix-eset láttam
-
buherka
addikt
válasz
pokol ura #1112 üzenetére
Akkor felejtős az 1.6-os bios, ha 2160-at raksz bele, mert azzal fagyi lesz a tuning.
Az a táblázat amit te néztél az azt írja, hogy mit támogat az 1.6-os bios
Ne is szőrözz vele, mert itt már jól megrágtuk a dolgot és mindenkinek csak az 1.4-es mod. volt a legstabilabb és a legtuningosabb.
-
buherka
addikt
válasz
pokol ura #1098 üzenetére
Ja-ja ahogy mondja grunge fórumtárs az 1.4-es Modbios már ugorjon is fel a deszkára egyből, mert ez a legjobb.
Meg ha lehet használj 24pines tápcsatit, ha van ilyen tápodon.
A 8pines kicsi, már annyra nem kötelező, mert vígan megy 4-el is.A tuningot már gondolom vágod
, azt nem ecsetelem
-
buherka
addikt
válasz
pokol ura #1031 üzenetére
Memória kezelésben szerintem verhetetlen az NF-os deszka.
A Dual-DDR technológiát ez használja ki a legjobban, ez köztudott.
Viszont a P35-ös chipkészlet-el alacsonyabb feszültségnél stabilabb órajeleket tudsz elérni.
Ergo... picit jobban tudod húzni alap feszen.
Mondjuk nekem az E4400-es vígan szaladgál benne alapfeszen 3Ghz-en 8X375-ös FSB-vel.
Meg ez a 45nm-es támogatás sem gyenge már, hogy támogatja a Fatal1ty. Sokan idegbetegek a lapjuk miatt, hogy nincs 45nm.es bios hozzá. Hát ehhez már december óta van. -
-royalflush-
tag
válasz
pokol ura #810 üzenetére
heloka
nekem a 10k-et ugy sikerült h a proci(2998MHZ) 1699FSB-vel fesz emeléssel amibe benne van az NB is,819MHz rammal 5-5-5-15 szorzóval sikerült elérni(amugy a ramom nem egy nagydurranás sima 800 as kingmax)de majd szánok kis időt és beállitom ujjra a cuccost és küldök képet a tesztről az a biztos!én amugy 2.6 GHz(7x375ön 1499es fsb) en használom a procimat és 807MHz 5-5-5-15 ön a ramot.... -
buherka
addikt
válasz
pokol ura #815 üzenetére
Ne is próbálkozz...nem fogod elérni azt az eredményt P35-ös chipsettel, mint a NF650i-vel.
Most a mem olvasásra gondoltam. Nekem 8X400-on 3.2Ghz-en csinál 10K-t az everestben 800-as rammal 4-4-4--12. -vel
Teljesen máshogy kezeli a Memóriát a P35 és az Nvidia. Az Nvidia jobban kihasználja a dual DDR-t.Ezt mar dokar-ékkal kiteszteltük az E4xxx topicban.
De ez nem azt jelenti hogy nem jó a P35...nagyon is jó. Jóval magasabban van a P35-nek az FSB limite mint az NF650i-nek. Ergo jobban húzhatod a procit ha szerencsés vagy.
Fontos, hogy 1:1-es arányban fusson a ram meg a proci FSB-je.Valójában a WinRAR 3.71-el tesztelheted a teljesítményt.
Letöltöd...elindítod és nyomsz egy Alt+B bill kombinációt és elindul a bench. teszt
200Mb-ig hagyd futni és állítsd meg. Aztán linkeld be a képet...kivi vagyok mit alkot a lapod.
Hajrá pajti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged