- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
joccadoki #5910 üzenetére
Jajj az rettentő gagyi egy lap...egyik cimbinek oylan volt. Van rajta egy réz borda, hamar felmelegszik, viszont meleg is marad, nem adja le a hőt. foylton fagyott emiatt a gépe amig be ne állitottunk egy állo ventit a ház oldalához... lol ehhez képest az abit hűtése nérfőldekkel jobb, majd 2.5x akkora a borda a NB-en
-
törölt tag
válasz
joccadoki #5904 üzenetére
(#5904) joccadoki
Hát igen fűt rendesen a Gigabyte GTX 260 Super Overclock. Bár jóval erősebb egy átlagos 275 GTX-nél. Mindenesetre ez a tipus max. terhelésnél nálam, GPU Load 100% -> 92 fok max. (Gyári OEM hútő)
Most vettem egy Setsugen 2 VGA Coolert-t... GPU Load 100%-> 62 fok max.
Szóval gondolom értitek miért cseréltem le, sőt van ventilátor szabályzója is amit slot kivezetésképpen fel lehet csavarozni... Bár hátrány egy kicsit mert nincs nagy gépházam, előny azoknak inkább akik dúskálnak a házban... De eddig programokkal szabályoztam, a VGA pörgettyőt, mostmár kézileg, talán szerintem így jobb...
Dupla biosos a lap?
(#5903) grunge
Én a 16-os verziót használom, tudtommal ez az utolsó Bios a Fatal1ty-hez...
2007.12.17Asus Arctic Square ajánlásoddal, még azóta is az pörög nálam, bár ugye a Q6600-at nem szereti a lap a tuningban. Hol van Buherka a nagy Fatal1ty szaki, üdvözlöm ha erre jár...
-
törölt tag
válasz
joccadoki #5901 üzenetére
joccadok (i#5901)
Működik a 260 GTX kártya, bár csinált olyat sokszor, h. 1 hosszú 2 rövid csipogás (VGA kártya megjelenítési hiba), de aztán picit megdöntöttem, másképp csavaroztam le, úgy jó volt. Nincs meglazulva egyik sin sem, de jó nagy súlya van a 260 GTX-nek. Nem tudom miért nem lehetett volna valami tartó alkatrész is hozzágyártani, amivel nincs akkora nyomása a kártyának az alaplapra. Érdekes dolog van, most megint működik a gép, de nem akarom elkiabálni.De az előzmény annyi volt, h. 92 fokos-ra ment fel a GPU maghőmérséklete 100% terhelésnél maximum... Eléggé zavar, hogy egy ilyen kártya 92 fokos, mivel értek hozzá így újra pasztáztam, hogy jobb legyen a hőleadása, bár ugyanaz lett az eredmény mint amikor kijött a gyárból a videókártya, szóval nem tudtam javítani a hőmérsékletén. Annyi problem lett amiért előbb írtam is, hogy valami miatt szxx az alaplap bármilyen videókártyával próbálva. Két videókártyám van, az egyik régi de tesztelésekre kiválóan alkalmas, és ugyebár a vörös laptulajdonosoknak nemcsak PCIe slotja van hanem van PCI is, így a vörös deszka kezeli a régebbi PCI-s videókártyákat is. Amúgy a kérdésedre válaszolva, néztem a főkari nélkül is, előző hozzászólásomban irtam is h. a S3 Virge tipusú videókártyával is néztem. Másik gépbe működött az S3 Virge...
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
joccadoki #5888 üzenetére
nem, amikor kezdett csődölni, akkor vettem/vettük az ftlyt.
utána ment tönkre a lapocska, amit túlfesz okozottaz ic7 et azér adtam el, hogy megvehessem az ftlyt, aztán azt eladtam hibásként, utána már nem is tudom mim lett, egy nf7esem most is van, csak nem működik sajna agp meletti kondit kicseréltem ami púpos volt, de nem lett jó sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged