- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
joccadoki
senior tag
válasz
stephenpoe #5916 üzenetére
használj másik telepítőt és loadert (van vagy százféle) valszínüleg a loader lesz a ludas de nem a lap tehet róla
-
joccadoki
senior tag
kérdésem volna ehhez a topichoz igazságszerint ilyen lapom van csak amd-be mennyi az esélye hogy pörgeti az am2+ ?
-
joccadoki
senior tag
-
joccadoki
senior tag
válasz
tigerscorpio #5897 üzenetére
ügyes legyél én is megcsináltam a Kr7A lapomat 2 napig méregettem. most meg díísz
-
joccadoki
senior tag
válasz
tigerscorpio #5893 üzenetére
bármilyennel ami mér törpefeszültséget és ellenállást
-
joccadoki
senior tag
válasz
tigerscorpio #5891 üzenetére
érdemes végmérni az összes kondit mivel általában nem egy szokott elszállni hanem 2-3 figyelj nézd meg a procinál és a memóriánál nem bisztos hogy nincs felpúposodva akkor az még jó! és nézd meg a stabilizátor ic-
ket is -
joccadoki
senior tag
válasz
tigerscorpio #5889 üzenetére
általában a kondi felpúposodik az valaminek a következménye. Ritka az hogy megvavulna főleg ha nem megfelelő az elko. mérj rá hogy van e áram a kondinál
-
joccadoki
senior tag
válasz
tigerscorpio #5887 üzenetére
csődbew megy az abit egyből vált! még akkor is ha a lap jó
-
joccadoki
senior tag
http://logout.hu/cikk/lekerul_az_abit_a_lelegeztetogeprol/teljes.html
-
joccadoki
senior tag
válasz
tigerscorpio #5879 üzenetére
hááát én úgy tudom az abit vezérigazgatója eladta 2006ban az usinak az meg elkúrálta a pénzt így vagy a fejlesztésre vagy a minőségre nem jutott befektetés hát a fejlesztőkre akartak öszpontosítani illetve a bikalapokra de hát nem mindenki vette meg a fatal1ty-t hanem kissebb lapokra ruháztak be. Azok meg hamar bekrepáltak 2008 ban be is jelentették a csődöt és hogy leállítják az alaplap gyártását 2009ben már ki is kerültek a piacról 2012ben a abit.com servert is leállították. De fennt is van valahol a ph-n valahogy úgy hogy leveszik az abitot a lélegeztetőről? vagy valami ilyesmi de nekem a lélegzetem is elakadt majdnem csak abit lapom volt abit kr7a nf7 fatal1ty an8 s939 fatality an9 am2+ és most is az pörög a gépben.Tudok róla hogy az abit eladta a fatal1ty licencét de ezt még a csőd előtt de nem rossz hogy legalább az asrocknak
-
joccadoki
senior tag
válasz
tigerscorpio #5875 üzenetére
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRIIIIISTEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!! 4 éve van fatal1ty-m és nem is tudtam van topic is az an9hez de látom még használják egy páran ezt a páratlan lapot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest