- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkalmii
csendes tag
A bios-ban és dos-ban mindent lehet, de amint tölt a win7 64bit, logóanim közben a megszokott kékhalál fogad. Win7 64-bit telepítésénél ugyan ez a helyzet. Remélem, hogy a 2 db 8800gts SLI-be kötve nem befolyásolja. Eddig e2180-as volt benne, szerencsére még megvan. Az összes hivatalos bios megvan az 1.8-asig. Dos alatt cserélem a bios-t.
-
3shae
aktív tag
Alapon megy, de szinte éreztem, hogy ez lesz az első kérdésed, ugyanis az üzleti topikban is ezt kérdezték elsőnek
A teljesítménye szerintem több mint elég számomra, még így alap beállításokkal is, de azért ha lesznek komolyabb memóriáim, akkor megnézem mit tud 3GHz környékén. Köszönöm egyébként, tényleg nagyon örülök az új szerzeménynek, és annak, hogy végre "egészet alkot" a rendszer. Azért ez már csak egy QUAD
-
3shae
aktív tag
Szép napot!
Az a helyzet, hogy vettem a gépbe egy Q6600 procit. Emlékszem, hogy amikor megkaptam a lapot, eljátszottam a gondolattal, hogy milyen jó lenne egy ilyen CPU.. De akkor még megfizethetetlen kategória volt, most meg.. Khm.. Itt durúzsol a gépemben, a Fatal1ty nagy örömére
-
3shae
aktív tag
Értem. 2x2 gigabyte méretű moduloknál a különbség 1500 forint (természetesen modulonként) szerintem annyit megér, főleg ha azt vesszük, hogy az én memóriáim 667 MHz-sek. Azt veszem észre, hogy a DDR2 drágább mint a DDR3 - bár ez valahol érthető, hiszen ez volt a a DDR vs DDR2 esetében is valamikor..
-
3shae
aktív tag
Látom te is odáig vagy a lapért, ami érthető is
De ezt a quad témát nem értem. Úgy tudom, hogy viszi a Q6xx Q8xx Q9xx szériát is. Persze ezt bios alapján nézve, hiszen amikor a lap kijött, akkor még csak a Q6xx széria volt. Az 1.50-es bios viszont a Wolfdale, illetve Kentsfield támogatásról szól. Vagy ne kombináljak ennyire?
-
stephenpoe
tag
meséljetek mááá nekem
Én is most gondolkodom egy i5 ben.....Asus lenne az alap,mert az jó
A cpu...2500 i5.....ssd....nemtom,talán samu......meg ilyesmi...
a kérdés a következő lenne.....csak az ár-értékarány miatt jobb az 5,mint a 7?
Mertugye...a több száll.....háát...vacilálok....szakvélemény kelleneMit-s,miért
Akinek kedve van
Előre is köszönöm -
stephenpoe
tag
Hali
A barracudát,ajánlhatom,nekem,majd két éve fut....500 Gb....van még két WD...500.500,de,ami a legmegbízhatobb,az egy 1 Tb-s samsung eco F3....azt nagyon szeretem
....a tesztekben,csak jót olvastam
Nekem,még nem halt meg egy vinyom sem
...hogy csináljátok??
....elmesélnétek,miért jobb az I5,az I7 nél?...csak az ár-érték arány?
-
Maxxter
senior tag
Köszi! Beújítok egy ilyet, mert nagyon unom. Vinyót is veszek majd, mert az is nagyon unom. Nagyon tele lett a hócipőm...
Valami Q-tec szar 500W vagy mi a tököm van/volt benne, ha ki nem dobom az ablakon, addig míg meg nem lesz az új. Elegem van belőle, hogy egyszer csak hopp egy winyó szevasz-tavasz, hopp egy USB mond csókolomot.
De a winyókat is kidobálom szerintem belőle. Elegem van a raptorból, hogy 36gb és megint nincsen hely rajta és sír a winfos és kerepléséből is elég volt.
Veszek valami csoda 2-3TB-os hugyot és kalap kabát...Már csak egy normális ház kellene...
-
buherka
addikt
-
Maxxter
senior tag
Nálad sem áll meg az élet.
Nekem ahhoz sincs kedvem, hogy a gépet megbontsam. Egyre-másra állnak le a winyók, de az sem érdekel, mert nem játszok és amíg a winfos elindul, addig nem zavar, hogy kevesebb kerreg benne.
Lehet kellene egy új táp??
Egy ilyen hangkártyára lehet nekem is be kellene nevezni, ha tényleg ennyire jó.
-
grunge
addikt
Eladtam az x-fit közben és szereztem jutányos áron egy Xonar D2-t. Nos, ezek után hogy már lassan a kezdetek óta minden komolyabb creative kártya megfordult nálam, bizton állíthatom hogy nem nyúlok hozzájuk többet! Ezt a cuccost tapasztalni kell, szeniális! Sokkal szebben szól mint az előző 64mega rammal szerelt csili-vili cucc, és vége a driver szívással is. Eax mára már irreleváns, vista óta nincs directsound 3d úgyhogy cl is emulálja a saját kártyáin (lásd: alchemy progi). ma már a játékok openAL-t használ, és itt jól domborít nagyon. valahogy minden téren szebben tisztábban szól, játékokban meg szeniális a 3d pozícionálása a hangoknak. Ha az alaplapira 5-öst adnék 1-10es skálán, akkor az Audigy 2 ZS és az X-Fi Fatal1ty egy szinten van, legyen 7 (támogatottság 0), a Xonar meg 9,99 mert ugye 100% sehols sincsen
kemény 10k.ba került a móka, nagyon megérte!
-
buherka
addikt
-
buherka
addikt
Na...gratula.
Akkor most már a piros lapocskához van egy piros VGA is.
Amúgy a Gainward kártyák jó cuccok, csak hűtést cserélni necces rajtuk, mivel leragasszák az egyik csavart egy perforált matricával. Már csinálnom kellett egy-két ilyen matricát itt a nyomdában, mert volt itt a PH-n aki bukta volna a garit, ha nem segítek neki.
Mondjuk ha csendes és jól hűt akkor nem kell babrálni.i5 meg 6970...? Jól elszaladt veled a ló.
-
buherka
addikt
Persze biztosan többet tolna a GTX460 mint a mostani 8800GT-m.
De az hétszecség, hogy nem tudná kihajtani rendesen, még ha 4GHz-re húzod a procit, akkor sem.
Ezt a CryEngine 3-at most nagyon eltalálták. Gondolom, tanultak az első rész hibájából.Én még tuti megtartom ezt a kis masinát még jó ideig. Pedig már eladni is akartam szegénykét kihasználatlanság miatt.
De mindig rácáfol az élet, hogy kell egy kis izmos asztali gép.
(#5368) stephenpoe...már az összes szinesztetikus teszttel és játékkal bebizonyították, hogy egy ilyen 2 magos proci képtelen kitekerni egy ilyen izom GTX460-as VGA-t. Sőt még a 8800GT-met sem tudja 100%-ban kihajtani az E8200-es procim és akkor még nem is beszéltünk a DDR3 rendszermemória előnyeiről, ami ismét dob a gyorsaságon és nem is kicsit.
Ez van, az idő megy.
De ez nem azt jelenti, hogy cserélni kell mindent.
Ha az ember mindig a toppon szeretne lenni, akkor évente cserélhetne konfigot. -
buherka
addikt
Hát így megy ez...
Pedig még most is csak 2 mag 3.2 GHz-en + 8800GT.
Amikor beharangozták a játékot és pont a 8800GT-t írták a minimális gépigényre. Na akkor kissé elgondolkodtam, hogy low felbontáson tolom majd, ennek ellenére gyönyörűen fut.
Jól eltalálták ezt a kis kártyát is a Nvidiánál.Jó az a GTX 460. Tuti kis VGA. Csak attól tartók hogy ehhez már harmat kevéske lenne ez a E8200-es procim. Szerintem jó, ha 60%-ban kihajtaná.
Sajna oda már Core i kell.(#5362) Maxxter
Amúgy azt én is észrevettem, hogy a hátsó 4 USB közül csak kettő gyengélkedik, a másik kettő azért jobb egy fokkal. Nekem oda csak a bill. van dugva, meg a nyomtató, szóval azt azért el kell vinnie.
-
Maxxter
senior tag
Gondolom azt akartad írni, no hol...
Ha én azt tudnám.
Felraktam millió drivert, mindig újraindít, semmi javulás. Aztán csak egyik indításnál hallom, hogy tekereg a kormány. Innentől már tudtam, hogy jó vagyok.
De ne kérdezd melyik driver vagy mi segített, mert nem tudom. Kb egy hét után javult meg, pedig már feladtam és beletörődtem, hogy ennek ennyi...
-
Maxxter
senior tag
Én valahogy nem érzem azt, hogy cseréljek bármit is gépben. Még a 9600GT is vígan visz mindent. Azt is hozzá kell tenni, hogy nem sokat játszok. Ha kijön valami normális FPS akkor azt kipróbálom, de főleg LFS és GTR Evo.
Nem tudom, hogy csinálja ezt, de mikor kijött a 9600GT akkor vettem, azóta hibátlanul visz mindent.
-
stephenpoe
tag
Meg Mester...bár nem tudom,mi volt a megoldás,egyszercsak megjavúlt
...most más gondok vannak......szereztem egy harmadik megjelenítőt....szépen kiadná,de nem akarja meghajtani a 3 monitort egyszerre....talán,valami progi kellene...sokáig Googleztam,de semmi érdemlegeset nem találtam.
Látja egyszerre mind a három megjelenítőt,de amikor aktiválni akarom a harmadikat,azt írja,hogy nincs supportom,3 monitorhoz....még ilyen ökörséget...akkor minek rá a 3 kimenet???Csak idegíljen fel,megegyengetem...
...ha tudtok valamit,gyorsan,amíg életben van
Előre is köszönöm
Sziasztok -
buherka
addikt
Én ezeket találtam...Mondjuk Kőbányán vannak olcsóbbak és Budai oldal egyes helyei is reálisabbak, de a város szíve ilyen áron mozog...és elég lepukkantak ezek az albik.
(#5317) stephenpoe ...kicsit drága lenne az útiköltség. Naponta repkedni több ezer km-t
-
stephenpoe
tag
Próbáltam,a 3Dmarkot.Nem tünt fel semmi,hogy ne lenne normális.
Kitakarítottam a masinát...
Újratelepítettem,és bár a W7 megkeresett magának minden drivert,én a gyári telepítőről,újra felpakoltam.
Minden vissza van véve alapra...
Mindkét játék le lett törölve,és újra lett telepítve....
....ahm...nem jut több az eszembe...
Semmilyen ismerősőmnek nincs ilyen kártyája,és nem vettem rá garanciát.Most az jutott az eszembe,hogy ép' egy ASUSt csinálok,hasonló felépítésű lesz a én Kicsikémhez,és kisérletképpen beleteszem a kártyát,és felteszem az egyik játékot,azzal is loggol-e...ha igen.......akkor nincs tovább...akkor megyek,és felelőségre vonom NV-éket
Mondjatok valamit,mit tegyek...egyébként tetszene ez a kártya.5770-est akartam,de hagytam magam rábeszélni erre,mert félek az ATI-tólde már egyáltalán nem vagyok benne biztos,hogy jól tettem
-
stephenpoe
tag
...nos....a lemezen lévő drivereket,mind feltettem.Eddig,nem voltak fenn,mert a W7,kikeresett magának mindent..
A vga driver,úgy gondolom,a legfrissebb...most vettem
Ami a power supplyra van írva,a következő:
-+12V1 20A
-+12V2 20A
--12V 0.8A...nem tudom,ezek az adatok segítenek-e
Még szaggat,de tényleg,mintha jobb lenne....most van 4gb RAM,ami 800-on fut...lehet ezzel a baj
Vagy lehet,hogy a vga xar?Létezhet az
Előre is köszönöm -
stephenpoe
tag
A táp
FG 650w.hogy az ampert hogy nézem meg,fogalmam sincs.A meghajtó alatt a v.kártyát érted
Azt frissítettem..A bios pedig...öööö...nem emlékszem a számra,de azt hiszem,amit a leginkább ajánlottatok...Úgy emlékszem
.....(és én még néha azt hiszem,konyítok ehhez
)
Köszönöm
-
grunge
addikt
azaz most már nincs is köze az asus-hoz. hmmm ezt nem is tudtam, most olvastam utána kicsit. fene tudja. ha jol is fog teljesiteni, biztos bazi drága lesz. meglássuk. amugy mi van a jó öreg DFI-vel? meg ha jol tudom az abit mérnökei a biostar-hoz mentek elviekben. azt is meg kell amjd nézni, ha eljön az idő
-
buherka
addikt
Egy jól bejáratott névről mindig is lehet újabb bőrt lehúzni.
Azért már vártam ezt a dolgot, csak nem gondoltam volna, hogy pont az ASrock fogja megvenni a jogdíjat.
Amúgy régen nekem is fenntartásaim voltak ezzel a gyártóval, de mára már nagyon feljött és igen jó deszkái vannak.
Mire nálunk is lehet kapni ezt az új fatálist...tuti lesz vagy 60K.
(#5242) Maxxter...az még odébb lesz. Egyenlőre jó ez is ami most van. Mire én új asztalit veszek, addig kijön vagy 3 generációval újabb verzió.
-
buherka
addikt
Sennheiser füleseket én is nézegettem, mert azon is vacilláltam, hogy azt veszek.
PX 100, PX 200, PXC 250...ezek lettek volna még az alternatívák.Csak mondták sokan hogy az AKG-nek jobb-erőteljesebb a basszusa.
Nem tudom hogy mennyivel jobb, de valóban nagyon keményet durran ha feltekerem a potmétert.
Eszméletlen tisztán szól, főleg Losseless zenéket szedegetek mostanában és ezzel aztán nincsen torzítás.Mivel most kölcsön van adva az asztali gépem, ezért még én nem tudtam kipróbálni az X-FI-vel a fülesem. De bizton szépen szól majd azzal is.
-
buherka
addikt
Csuma tesó...
Nem is adom el...ne aggódj.
Jövőre elég nagy durranások várhatóak, akkor már nekem is jobban jönne egy izmosabb VGA.
Most is vettem egy jó kis fülest AKG K450...szóval kissé kiköltekeztem.
De azért szépen szól a kis mocsok. Tetszik hogy összehajtható, mert így sokkal könnyebben hurcolászhatom a notival. -
stephenpoe
tag
Az órajel minimumon fut...csak a hűtést vettem magasabb fordulatra.Most csak a grid van fenn,de mostanában,más is van vele,so lehet,hogy nem a kari a hibás.Nem akarja felismerni a billentyűzetet sem....
nem tudom,mi lehet....szerintem ma,vagy holnap ujratelepítek,akkor majd meglátom.megprobálom a 3d-t
Mondom a fejleményeket...köszönöm,a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged