- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabisan
tag
A legujabb biosz van fenn es ha usb be van dugva (pendrive vagy kulso Hdd) meg all a boot amikor
a cput mutatja es nem megy tovabb,ezaltal bootolni sem tudok usb eszkozrol.Ha kihuzom ujrainditom akkor indul a gep.Erre mi lehet a megoldas? Masnal nem volt ilyen problema?
Elore is koszi a valaszokat! -
Gabisan
tag
Hello mindenki!
En most szantam ra magam platformcserere,igy elado lenne a regi fatality lapom.Minden tartozekaval,teljesen hibatlan allapotban dobozaban.Igeny eseten adok hozza egy [Noctua NC-U6]
north bridge hutot is.En igy hasznaltam 24/7 ben :Orthos
Ajanlatokat Priviben ! -
Gabisan
tag
Kicsit tuningoltam a cuccost: 450x9=4050Mhz 1:1 mem -el 900-on.
Mem olv: 10900,az eszaki hidnak meg 1.50V.
prime is stabil 1 ora utan is.Nenm veszes a melegedes.
Kerdesem: ugye nem lesz baja az alaplapnak?Egyedi hutes az eszaki hidon,nem a gyari szar.Koszi a valaszokat.
Az 5870-re gyurok,ezert a +tuning,hogy ne legyen CPU limitem. -
Gabisan
tag
Yorkfield Q9650 proci belemegy a lapunkba tudomasom szerint.Ha talalok egy valogatott peldanyt akkor az is menne 1600QDR-rel 3.6-on?Ugy tudom a Yorkfield 2 db Wolfdale magot tartalmaz.Szerintetek?
-
Gabisan
tag
Koszi a segitsegeteket.
Ezt vettem : GEIL Evo One 4096Mb DDR2 800Mhz KIT
Memolvasasom 10200.
-
Gabisan
tag
Vagy inkabb ez : PV224G6400LLKB - Viper II Series ???
-
Gabisan
tag
válasz
buherka #4494 üzenetére
A 2x1 GB Cosairt eladtam,ez szerintetek jo ram : F2-6400CL4D-4GBPI-B
Es az XP csak 3-3.5GB-t lat majd csak belole?A mem olvasasom megmarad? -
Gabisan
tag
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem .Ha a mostani ramjaimat lecserelem erre : [link] vagy erre :
[link] akkor ha csak 800Mhz-n jaratom (szinkronba)oket,akkor fognak -e menni 4-4-4-12 idozitesekkel,illetve megmarad -e a 10000 mem olvasasi sebessegem?Vagy inkabb ezt vegyem meg:[link] vagy ezt : [link]
Koszi a valaszokat! -
Gabisan
tag
Hi!
Ugye tamogatja a lapunk a Hot Swap funkciot?!
Vettem egy Raidsonic IB 168-SK SATA 2 racket,ezert erdeklodom felole. -
-
-
Gabisan
tag
-
-
Gabisan
tag
Hello All!
Az alaplapom (Fatality FP-IN9 SLI)gepbekapcsolaskor van mikor csak 3.x-ra indul el.Nem mindig ,van mikor egybol indul a gep,viszont van mikor 2.x-ra vagy 3.x-ra indul el.A bekapcsolas a bill-re van allitva.Tudna -e valaki segiteni,hogy mitol fordul elo a hiba?
Elore is koszi! -
Gabisan
tag
Hi Everybody!
Lassan mar sirva fakadok,hogy nem birnak kiadni uj biost mar lassan yobb mint 8 honapja
a lapunkhoz.Ez mar lassan azt jelenti,hogy szarnak rank az Abiteknal...
En nemregen kb feleve vettem a lapot,amit meg a mai napig arulnak 1-2 helyen.
1szeruen nem ertem,hogy miert van ,regen egy laphoz kb 2 evig jottek ki az ujabb es ujabb biosok.Mar bocsanat de szerintem kurva felhaborito a dolog.Ugy nez ki ennyi volt az Abitnak.
Pedig mar tobb keressel(levellel) fordultam ez ugyben az Abihoz.De meg csak 1 kiba...ott
valaszt sem kaptam.FELHABORITO!
Elnezest a beszolasomert,de ez az igazsag szerintem.
Esetleg ha vki tud jo hirrel ,remennyel szolgalni ez ugyben azt megkoszonom!
Kulon koszonet elore Buherka-nak es Grunge-nak.UDV!
In vino veritas
-
Gabisan
tag
Sziasztok!
Mikor jon mar ki vegre egy uj Bios?Szomoru,de mar tobb mint fel eve kuss van ezzel kapcsolatban,
-
Gabisan
tag
Jo Estet Uraim!
Kijott a 7xxx szeria ,uj bios meg sehol...Valoszinuleg ugy gondoltak ABIT-eknal ,ez is 45-os azt kesz...hat nem tudom.Kijohetne vegre egy jo bios,amivel a post
kepernyon is korrekt a dolog...vagy egy uj modbios.Lehet mar ennyi volt a Bios tamogatottsag...Szomoru lennek nagyon.En meg nem irtam le a lapot.1 ev elteltevel azert meg kellene valami...
-
Gabisan
tag
válasz
buherka #2358 üzenetére
Nekem az LTD szorzo 3-ra van allitva,felette Orthos es par dolog fagy.
3-on tokeletesen muxik minden.Orthos alatt a CPU hofoka az Everest szerint 57,az aux 58 fokik melegszik.Pedig alighogy langyosak,ha kezzel ellenorzom.Az NB inkabb meleg ,mint ezek.Ez felremeres?Van tudomasod,hogy van -elokeszuloben Uj Bios (akar hivatalos,akar mod)??
-
Gabisan
tag
válasz
buherka #2356 üzenetére
Igy is 1:1 ben megy a rm a procival.(425FSB-DDR850)
A VCOR-t meg csak 0.02V-al emeltem(ez az elso a biosban a alapfesz utan)Videm a
0.99Betaval: 1.1625V.Ennyi a Bioszban is az alap.Az aux Orthos teszt alatt felmegy 52fokra ia.Idleben 40.
Kerdes: Neked az LTD szorzo mekkorara van allitva a600FSB-hez? -
Gabisan
tag
válasz
buherka #2353 üzenetére
Koszi,akkor majd hivlak.
Na sikerult atomstabilla tennem a cuccost: 1700 QDR(9x425)Mem szinkronban 850-en(5-4-4-12)-csak igy birtakMem olv igy is 10045)
Vcore: 1.1875V , NB: 1.43V, VTT: 1.35V,DDR :2.1V.
Szerinted hasznalhatom igy nyugodtan 24/7 -ben?
Ja es neked is disableden van minden Cpu Features-ben?
Auxra 40 fokot ir.?Felremer ez is a proci miatt valszeg,mert hidek a kis fekete borda.!?
Arrol nem beszelek,hogy IDLE 38 fok a proci,szerintem kevesebb,szinten huvos a bordazata.
Valaszodat varom!Udv! -
Gabisan
tag
Es az mitol volt,hogy az E6600 is bugzott a biosinditas utan: 8x400 helyett 8x378 at irt ki.De csak az 1.6-os biosszal.?
-
Gabisan
tag
Na sikerult "beloni" a prockost: 9x425=3825Mhz (1.1825Vcore,NB1.43V LTDx2 Cpu VTT 3.5V)/mem 850-en szinkronban 4-4-4-12.(Mem olv:10650)
Orthos mar megy 1 oraja kb.Igy nem lesz baja a lapnak se ugye ? -
Gabisan
tag
-
Gabisan
tag
-
Gabisan
tag
Lehet,csak az a bibi,hogy meg az E6600-al is ezt csinalta,de csak ez az uj bios(16-os)
Kiprobalnam a 15ost ,de felek,hogy ugy jarok,mint Buherka.Nincs kozelben ismerosomnek se
egy 65-os procija,hogy visszaallitsam ..Te probaltad a 16os bioszt,mert elmeletileg neked is ezt kellene produkalnia .1szeruen nemertem.??
-
Gabisan
tag
válasz
Maxxter #2315 üzenetére
Alapfeszen ment 3150-en 9x350-en.Na most meg azt csinalja,hogy bootolasnal eloszor 1Cput lat utana 2 masodperc mulva meg latszika masodik is.De osszevissza irja ki az FSB-t.Mint mar irtam .Mi a jo franctol van???Es ez azota van amiota a 16os bios van fenn.14es modbiosnal meg jo volt.?
-
Gabisan
tag
Meg egy kerdes:9x400 ra van allitva a procim es a bootolasnal 3.59Ghz ir ki .9x378 ra.Ez miert van?
-
Gabisan
tag
Meg valami!Nem csak a 16-os bios tamogatja a Wolfokat,hanem a regebbi 15-os is:
[link]
Melyik korrektebb?Jo lenne ,ha csinalnanak egy WolfosMOD Biost!
-
Gabisan
tag
Szia Buherka!
Hozzad fordulnek,hisz neked van E8200-es procid.
Beszereztem egy E8400-ast.Az miert van ,hogy a Coretemp 0.98 : 1.0500V-nak latja a VID-et
es a Coretemp 0.99Beta : 1.1625V-nak?
Mit kell beallitani a Biosban,hogy 4 Gigat menjen a procim?Ugyebar csak a QDR-t lehet allitgatni,kulon az FSB-t nem.Tehat 9x szorzonal QDR:1800 .NB Voltage ,Cpu VTT Voltage,CPU Voltage mekkora kell neki?Neked 3.2Ghz-n hany voltot kap az NB?
Nekem 1enlore 3.6Ghz-t sikerult stabilan elernem: 8x szorzonal 1800QDR(8x450)
Alapfeszen ,ami nekem 1.1625V.NB=1.43V,CPU VTT=1.35V.Memoriak 800 on uplinkeden
4-4-4-12.Igy stabil.Erdekes ,hogy a hofok Orthos alatt 20 perc utan 68fok a Magok 75 fokot ,az NB 29fokot mutatnak az Everestben.Ezt eleg soknak tartom ,amelett hogy a proci bordaja talan langyos.Elmer?No meg az alaplapnak ugye 70foknal szirenaznia kellene,amit most nem csinal.Nagyon varom valaszodat!Udv! Gabisan . -
Gabisan
tag
Szia Grunge es Buherka!
Szeretnek kerni a 14-es modbioshoz egy linket.Elore is koszi! -
-
-
Gabisan
tag
Szia!
Azt szeretnem kerni hogy kuldd el legyszives az 1.5-os es 1.6-0s modbiost,vagy linkeld be.
Elore is koszonom.Jelenleg az 1.4-es modbios van fennt.
Azota allitottam a szorzon es 8x400 Mhz-n megy 3200-on.proci alapfeszen,de az NB:1.5V
VTT:1.5V SB:1.55V
Remelem ettol nem lesz baja a lapnak(NB)Hofoka max 45-48 fok,a proci meg Orthos alatt 62-65fok.Valaszodat koszonom. -
Gabisan
tag
hello!
Haz szellozese teljesen ok elol 2x8cm sziv hatul 2x8cm fuj.Antec plexi oldalu nagymeretu midi toronyhazban.Scythe Samurai Rev b full rez huto 8cm es ventivel.csak az orthos harmadik tesztjeben volt ilyen meleg.most is fut es 62fokos mar vagy 30 perce.
Akkor megnyugtattal.De ugyebar sima jatek latt amugy se melegszik fel ennyire?! -
Gabisan
tag
Hi All!
E6600:
Kicsit tuningoltam.Sajnos 1900Mhz FSB nel mar nem fut az Orthos.Mindezt proci alapfeszen.
NB 1.35V,VTT 1.35V,SB 1.50V - on.Kerdesem a kovetkezo lenne .3 oranyi Orthos teszt kozben a proci 68fok,NB 49fok.Leghutessel ez normalis?Eleg magasnak talalom.Nem lesz
baja a procimnak?
Alaitasomban a reszletek.Koszi a valaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest