- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
3shae
aktív tag
válasz
bkalmii #5557 üzenetére
Hozzájutottam egy laptophoz, olcsó pénzért, és most annak a varázsát élvezem (itt van az ágyamban, nekem ez még újdonság) de ha elmúlt a három napig tartó csoda, akkor én is megnézem mit tud az én gépem.. De ha jól emlékszem, akkor 2.66 volt a vége alap beállításokkal. Ja ebben a laptopban egy VIA C7 "dübörög" 256 mb ram társaságában
-
3shae
aktív tag
válasz
bkalmii #5555 üzenetére
Abszolút megértelek
Egyébként én is nehezen hittem el, hogy a q6600 nem fog menni 3000 MHz-n de be kellett látnom.. Talán ha valamelyik guru benéz ide, és olvassa hogy miről beszélünk, akkor ellát néhány jó tanáccsal téged. Maxxternek ha jól emlékszem volt ebben a lapban 6600-s procija, talán ő tudna egy két ötlettel előállni. De azt nem értem hogy ugyebár ez egy zsír tuning lap, a quadot pedig csípőből tűmogatja, és mégsem megy benne minimum 3 gigahertzen.. Ez nekem magas. G0-ás procid van gondolom.. Hallottam már én is erről a win alól tuning dologról, de soha nem próbáltam még.
-
-
grunge
addikt
válasz
bkalmii #5534 üzenetére
Procinak nem kell, röhögve mennek intel deszkában 8*400at. Az NB-nek adjál max 1.43V-ig, CPU VTT is kapjon, nomeg a Ram ha huzod. Minden más auto.
C1E és a másik cpu energia végő szogáltatást kapcsold ki.
Nekem pl a 10*400hoz a Duóval csak az NB-nek kellett 1.43at adni, és stabil 24/7-ben. Minden más alap, C1E-t és speedstep-et is birja
-
grunge
addikt
válasz
bkalmii #5524 üzenetére
Én hajtottam Q6600al, és vaki jelenleg is használja vele. Avval ment nekem a 64bit win7. Igazából már évek óta ezt használom, Xp-t régen félre tettem..
Azt kell mondjam azonban hogy egy E8*00as Core2Duo Wolfdale jobb választás, jobban tuningilható, sokkal gyorsabb. Nekem pl 4GHzen ketyeg és a 3.2re huzott Q6600at lenyomja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Futás, futópályák
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest