Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #3199 üzenetére
Cső tesó
Milyen monitoron próbáltad?...Kábel nincs megtörve? -
stephenpoe
tag
Sziasztok!
Rég találkoztunk...megint a segítségeteket kérném.Csináltam a fiamnak egy gépet.Minden rendben van vele,csak a videokártyát nem tudom elindítani.Egy Radeon x 800 pro,256 mb.Tudom,hogy nem a legjobb,de nagyon olcsón szereztem,és úgy gondoltam,az integráltnál biztos jobb lesz.Megvan a telepítőlemeze,de telepítés után egy olyan képernyő fogad,ami középen ketté van vágva,a bal oldala szürke,a jobb pedig fekete...
Ettől tovább nem jutok...lehet,hogy GRUNGE tudna valami okosat...
Ha jól emlékszem,neki ATIja van....
Előre is köszönöm...
...sziasztok -
buherka
addikt
Azért kíváncsi leszek, hogy valóban megnyekkent a lap...mondjuk az ördög itt sem alszik
-
Gismo
addikt
Kipróbálva 1 magos 3GHz-es P4-el (asszem 620 vagy 630 a kódja) és azzal sem történik semmi.
Viszont melegszik a déli híd és az északi hÍd is vele... meg talán 1 picit a proci is... de semmi több. -
-
Gismo
addikt
válasz
Maxxter #3188 üzenetére
Neem várj!
Pont az hogy a déli hídon kívül semmi! Se proci, se memória, se északi híd (tán ez a leg meglepőbb, hogy nem melegszik.) még ha sokáig hagyom bekapcsolva sem melegszik a déli hÍdon kívül semmi.
Sajna azokon a procikon kívül amivel próbáltam, nemtudok mástmilyet szerezni -
grunge
addikt
logitech wawe billenytüről vélemény? lehet veszek egyiylet holnap, vezetékeset
-
buherka
addikt
A melegszik a lap mindenhol, akkor valóban kampó lehet szegénynek
-
grunge
addikt
-
-
Gismo
addikt
Nah beletettem az ominózus alaplapba egy Core2Duo (pontosan nemtudom melyik) procit, és azzal is csak fekete képernyővel áll
Maxxter várom azt az utolsó lehetőséget ami még felmerült benned. Köszönöm! -
Maxxter
senior tag
-
grunge
addikt
válasz
Maxxter #3173 üzenetére
mármint a felosztásrol beszélek, hogy egy nagybol alkarok csinálni két kisebbet
win cd-vel még nem csináltam ilyet.
Na ja, az is lehet hogy tényleg enyit birt. mondjuk nem lepődnék meg túlságosan...
.valoban nehéz erre akármit is kitalálni. Akkor komplett motorcsere előtt álltok? az eléggé húzós..
-
Maxxter
senior tag
Lehet, hogy azt nem bírja, de akkor a nitrót, ami elméletben 100LE, miért bírta idáig? Ezért nem tudjuk, hogy mi a baj. Nem tudunk másra gondolni, csak arra, hogy ez a motor ennyit bírt ilyen használat mellett.
Ugyanúgy tudod particionálni ment a rendes vinyót, windows cd be és azzal megcsinálod. Ha egyről beszélünk
-
Maxxter
senior tag
válasz
buherka #3170 üzenetére
Csakis a hőtől lehet. De hogy miért? Már mi se tudjuk.
Kapott egy teljesen programozható komputert az autó, erősebb lett tőle, de mióta benne van 2 motor 3x állt ezzel a bajjal. Mindig másik henger, de ugyan az a sor. A komputer miatt nem lehet (elméletben), arra jutottunk, hogy nem bírja el a motor a plusz terhelést
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #3169 üzenetére
Furcsa ez a dolog hogy "összeesik" 1-1.5 milkót...ez talán a nagy hőtöl van? És csak ebben a hengerben csinálja, vagy már a többiben is előfordult?
(#3168) grunge...akkor csak nem merült feledésbe a lapocskánk
...én kb 2 hete raktam újra a gépet, mert vettem egy 320-as Samu F1-es vinyót. Azzal a lemezzel telepítettem amit a dobozban volt. Eddig jó
Mondjuk azt sem hinném, hogy az új bios, bármit is változtatna -
grunge
addikt
skacok! ah uj bios nem is, de uyj driver jött kia alaphoz, nv honlapjáro lleszedhetitek
fel is dobtam, eddig ugyanoylan stabil mint elötte, sok javitotanivaló nem volt rajta
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #3137 üzenetére
A mostani konfigom egy 350W-os HiperPower táp vígan vitte, annyi volt a különbség, hogy a mostani 512-es GT helyett egy 320-as GTS volt benne. A GTX-et viszont már nem bírta a 350-es táp és ezért váltottam a 600W-os Zalman-ra.
Szóval nem hinném, hgy a 400W-os LC meg se nyekkentené Gismo konfigját. Ott inkább más probléma lesz.
Én még mindig inkább a procira gyanakszom és a Bios-ra. -
grunge
addikt
hajrá! léyneg h beinduljon
-
Gismo
addikt
Igen, direkt kipróbáltam, hogy kivettem a memóriákat és anélkül indítottam el a lapot, akkor sípolt 1 jóó hosszút.
Utána kipróbáltam hogy betettem a memóriát, de a vidkarit vettem ki, nah ekkor is szó és sípolás nélkül kapcsolt be az alaplap (úgytudom vidkari hiánynál is sípolnia kéne) -
grunge
addikt
-
grunge
addikt
válasz
Maxxter #3143 üzenetére
jol mondod kolléga! szolgálunk és védünk
Gismo: ez attol függ miylen prockot használsz majd végleg. ha beindul akkor tedd fel az uccso hivatalos biost, azaz a 16-ost. régebbi prociknál (E8***-elöttiek) ami még ajánlott az a 14es modbios. ezt a 200-ik hsz-ben találod meg, ha még elérhetö. ha nem, akkor elküldjük emilben.
-
Gismo
addikt
válasz
Maxxter #3137 üzenetére
A táppal nem nagyon lehet baj, mert a konfigban mindent hajtott... egyedül az alaplapot cseréltem, és ettől nem ugorhat meg a fogyasztása úgy hogy be se kapcsoljon. Tehát a vidkari, ram, memó... tehát az alaplap kivételével minden állandó.
Ez én tápom egy 420-as LC-Power (FSP belső asszem) a másik meg egy 400-as Macron.
Így ezt a vonalat igazából kizárnám. -
Maxxter
senior tag
Én kezdenék egy bios resettel. Utána egy másik tápot dugnék rá, mert a 420W semmire nem elég. . . Nekem annó a 400W-os táp a P4 3.6Ghz+9600XT-t nem vitte el, nem hogy egy frissebb konfigot. Nem tudom mekkora volt a másik táp amit próbáltatok, ha az is 400W körüli akkor az is kevés. . . Minimum 500W-os kellene, ha ez sem jön be akkor marad a proci.
Nekem a tápom 5 éves, a régi ATX és 12V csati van rajta mégis elviszi a gépet.
-
grunge
addikt
akkor ebböl tényleg gari lesz
az sli switch card is jol benn van a lapban? ez lenne az utolso ötletem...külföldi forumon egyes embereknek ugy müködött a dolog hogy ezt megfordiották, azaz sli pozicioba állitották. ah ez sem segitene, akkor gariztasd le a lapot, ugy néz ki kifogtál egy rosz darabot
-
Gismo
addikt
Kipróbáltuk másik táppal, és semmi változás
és amúgy az elúzú tulaj is csak 4 pines dolgot dugeszolt a 8 csatis zizéba és tökéletesen működött neki. No mind1, gari lesz a dologból asszem.
Kipróbltuk másik (Leadtek 7900GT) vidkarival, minden feleslegeset kiszedtünk, még a vinyók sem voltak bedugva, 3 szett különféle memóriával (kingmax 1gb 667 dualban singlében, 512-es samsung, 1 gigás 800MHz-es Geil...) mindet próbáltuk minden slotban dualban és anélkül. Egyik esetben sem jött kép. Nemtudom mitévő legyek :S -
grunge
addikt
hát az nagyon nem jo
teljes mértékben nem zárnám ki a táp dolgot, pl irtad h 4 pines csak a proci felöli csatlakozo (deettöl még mennie kéne). egy próbát megér, hátha...esetleg huzz le minden "feleselges" dolgot a tápról, ha párban vannak a ramok akkr abbol is vegyél ki egyet, csak a vga karit hagyd a gépben, és probáld ugy. aztán ha sikerül, egyesével rakd visaz a cuccplat és probáld eliniditani. nekem anno volt iylen problémám a régi géppel, mikor beletettem a haver vga-ját, nem volt hajlando elindulni a gép, mig ki nem szedtem a hangkártyámat
-
Gismo
addikt
A proci melletti 4 tűs(amibe olyan molex-et kell bedugni, mint a cd-meghajtókba) tápcsatlakozót bekell dugni? (csak egy vidkari van benne)
-
Gismo
addikt
up
-
Gismo
addikt
Hali!
Van 1 ilyen alaplapom, most építettem be és az a bibi, hogy nEm akar elindulni.
Az alaplap nem sípol, meg sem nyikkan, felpörögnek a ventik, de se kép se hang.
alaplapra a 20+4 tűs táp rá van dugva, a 8 tűs alaplapi tápcsatiba csak a 4 pinest tudtam bedugni, mert nincs 8 tűs. Lehet ez a baja?
a benne lévő procit támogatnia kéne ugyanis Pentium Dual-Core 2.8GHz (820-as) 2 giga Geil ram (de próbáltam 512 kingmaxxal is hátha, de ha ram lenne akkor uggye sípolna)
és egy Ecs Nvidia9800GT
plz help. -
buherka
addikt
válasz
#81552896 #3122 üzenetére
Ja-ja...Üdv a klubban
nekem is vannak rajta pöttyök, de én letiltottam ezt a képernyőt, mert én inkább a Quick teszet nézem, hogy minden rendben van e a géppel.
Bios szerintem is már felejtős lesz ehhez a laphoz...de más gyártónál is ez megy ám, szóval már tök mindegy mit vesz az ember
Aztán ki tudja...lehet lesz még biosunk hozzá. -
törölt tag
Nekem is ilyen alaplapom van. Most pénteken vettem, szerencsére találtam vidéken egy üzletet ahol lehet kapni. Nagyon jó ,,lap", szép piros világítással. Bár a betöltő képernyőn amikor bekapcsoltam a gépet, az Abit betűiben fekete pontok vannak, egy kicsit szépséghibásan csinálták meg a Fatal1ty-s srácok. De nagyon jó vas. Esetleg valaki tudja h. lesz e még bios frissítés hozzá ami 2008-as?
-
buherka
addikt
royal is árulja már a gépét
...kár érte
még körbe kell kutakodnom...megkérdezek egy-két ismit, hátha tud hozni nagykerből
árgép az gagyi...mindig félrevezet
(#3119) Maxxter ...jól van
. Azt hittem már, hogy valami gebasz van...nekem is vannak gondjaim és sajnos nem is kicsik...ez van
-
buherka
addikt
válasz
Maxxter #3115 üzenetére
no mi a téma?...valami nem klafa?
(#3116) grunge ...pont most akar a haverom összerakni gépet, mert még P4-es masinája van...aztán kérdezi, hogy hol lehet ilyen fasza deszkát kapni, mint a miénk, mert ilyent szeretne.
Én már nem is látok ilyen Fatal1ty-t sehol...lehet még kapni egyáltalán? -
grunge
addikt
na vége az idei elsö egyetemi hétnek. csak egy ágyra van szükségem, de nagyon
-
grunge
addikt
válasz
buherka #3111 üzenetére
Köszi!
biza van benne hely bőven, belefér miden
jaaa a lap nekem is nagyon tetszik benne
menjenek is le az árak! meg dübörög a gazdaság, olcso az euro, erösödik a forint(....
) szoval tuti jo vétel lesz miden! karácsony még nagyon messze, addig sztem ugysem birom ki erösebb kari nélkül, meglássuk'
-
grunge
addikt
ime egy gyenge próbálkozás
ilyen a gépem
-
grunge
addikt
válasz
Maxxter #3108 üzenetére
a topikokat nyálazgatva azt szürtem le h nv eléggé lemaradt a driverek terén...ati-ék havonta ujitanak, az én 2600xt-m teljesitménye is felkuszott a 86gts régioba ennek köszönhetöen. valoban nv-re fejlesztenek többen, de ez a tendencia sztem mérséklödni fog.nv-nek a régebbi "felépitésü" játékok kedveznek, ati-nak meg az ujabb shader igényes csaodák.biztos lesznek meglepetések télig
-
grunge
addikt
válasz
buherka #3106 üzenetére
hát ez az h más vitte el
amugy tök fekete lett volna az egész kari, igy jol ment volna a laphoz....34kért nem csoad h iylen hamar elment ez a gtx+...jövö héten kezdödik a suli, szal nem is baj, pár hétig ugyis más dolgokkal leszek elfoglalva, szal csak jol fogok járni, talán lejjebb mennek az árak
igazad van teljes mértékben, zöld karit nem is akarok a lapba tenni!
-
buherka
addikt
hoppp...már le is csaptál rá?
...megszűnt a hirdetés!
Nekem ugye volt referencia GTS-em, meg GTX-em is, ugye az meg sima zöld. Megmondom neked a frankót, hogy nagyon ocsmányul néz ki plexin keresztül
Nem megy a piros laphoz a zöld VGA...nagyon nem.
Mondjuk, ha nem plexis az oldallap, akkor tök mindegy -
grunge
addikt
azért nézd meg ezt. beszámitás leehtséges,ha jo árat kapok abszolut boldog lennék evvel is
gyorsabb és takarékosabb mint a sima gtx, nagy fekete izé az egész, szoval ez is paszolna a laphoz! nem kezdünk divathajhászok modjára viselkedni??
-
grunge
addikt
válasz
buherka #3100 üzenetére
az én szivem minden esetben a jo ár/érték felé huz
igen tudom h mit is jelent ez a "goldne sample" dolog, szoval nem is csoda h drágább picit. a 9800gtx+ pont a jo hütés miatt jön be, de most h rátaláltunk erre a gainward gs-re, nomeg a +20% amit irtál, jelenleg az ATI felé billentette a mérleget! hmm..alszom még rá párat, aztán okosabb és pihentebb leszek
ezennel el is huzok mára, további jo estét oda!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest