Új hozzászólás Aktív témák
-
rendkivül érdekes kontakthiba miatt nem volt jo,szóval megoldodott
-
Sziasztok.
Olyan emberke kellenne nekem akinek Abit fatal1ty Fp-IN9 SLI lapja van és win7 64bit-es rendszert használ hozzá.
Az lenne a gondom hogy nem találok hozzá driver-tA win 7 alapból telepitette a hangot,aztírja jó,de nincs hang,a lan-ra is azt írja hogy jó,de nincs net.Szedtem le nvidia oldaláról nForce 650i SLI drivert. Felraktam az is telepitett lant,de mégse megy.
Biosba engedélyezve van.Most nem tudom hogy rosszat szedtem le?Vagy nem jó a lan?Köszi.. -
grunge
addikt
válasz
buherka #5196 üzenetére
csak azért gondoltam mert valamely lap kapcsán olvastam oylanokrol h bios kellett hozzá hogy menjenek benne a pcie 2.1-es kártyák. nekünk meg uyge nem vastagon frissitenek...remélem nem fog a kis fatálisra vonatkozni, mert nemigen fogok ezért lapot cserélni
a táppal nincs gond itt sem, jo kis 550es ánusz mssze nincs kihasználva. amugy csak az abajom vele h nem moduláris
-
buherka
addikt
Miért ne menne, a GTX460 vagy akár az 5ezres szériás radeon a deszkánkban.
Annyi hogy a GTX460-nak már kétszer 6 pines betáp kell, ahogy láttam.
Ha meg tudod adni ami neki kell, akkor szerintem nincs akadály.Ismeretségi körömben mindenki leragadt a G92-es NV-nál (8800GT-9800GT stb), az a helyzet hogy így még kipróbálni sem tudom ezt a dolgot.
A 600W-os Zalmi tápocskámnak meg gondolom nem esne nehezére kiszolgálni bármelyiket is.
-
grunge
addikt
válasz
buherka #5194 üzenetére
nekem az albérlet viszi a pénzt...decemberre talán helyrejövök h tudok költeni is ilyenekre. valami uj vga-t most biztos bepróbálok majd. oktoberben jön a repszim, meglátom mivel megyeget aztán döntés fog születni. engem is a gigás érdeklene a 460bol, nomeg az is h mit megy a lapban
arra is kivánics lennék h valaki próbált-e már valami HD5***ös karit benne. nagyon érdekelne
-
buherka
addikt
Igen...még én is kissé drágának találom ezt a VGA-t. Ha vennék is, akkor is az 1GB-os 256bit-es verziót venném. Ezek meg a 70K-s árakat súrolják.
Ennyit egyszerűen sajnálok kiadni VGA-ra, főleg most hogy lakás projektre gyúrok.Viszont a Geil ramjaim már 3 év után szépen kifakultak...már szép halvány narancssárgák, de még működnek faszán.
A Starcraft 2...Ultra beállításon hasít a gépen, mint a fene...csak tényleg gáz, hogy nincs élsimítás. Nekem 1280-as felbontáshoz nem ártana. Rendesen látom a recéket.
Nem gyenge az a szimulátor...tetszik.
-
grunge
addikt
válasz
buherka #5192 üzenetére
Örülök h minden okés
itt is zajlik az élet, nekem is soka melo, bár aug közepén lesz egy hét szabim. akkro a balcsin leszek ha az idő is ugy akarja
GTX 460? ez végre nekem is tetszik, a 9600GT ót aegy normális nv kártya amiért még pénzt is adnék. nde ennyit még azért nem, ahogy msotanság dobálják..
keleltt már, reméelm lesz árharc, remélhetőleg végre megrázza magát az nv!
nekem is mostanság lesz a garinak over. decemberben lesz esedékes. a mai napig hihetetlen mód szakit ez a masina, meg sem látszik rajta a három év. iylen gépem még sosem volt
ma szétkaptam most a tulatainrol nyomom, kipucolo ma kis piros-feketét. eladni ezt biztosan nem fogom, talán nekiállok félretenni valami uj csodára későbbiekben. ezért vennék uj gépet... iszonyat
-
buherka
addikt
Megvagyok...
Beizzítottam a piroskát, mert felraktam a Starcraft 2-őt. Hasít rajta fullban...úgyhogy még várat magára a GTX460-as egyenlőre.
Egy pár pályát már toltam singilben...tetszik, nagyon.
Most még baromi sok a melóm, mert 7 napból 7-et melózom, de ha jönnek a xar idők és apad a másod állás és lesz időm is gépezni, akkor lehet hogy ráállok a multi részére is a játéknak.Azért még most is azt mondom, amikor bekapcsolom a Fatal1ty-t, csak pislogok hogy mennyivel gyorsabb a laptopomnál.
Hja...még az is hogy mostanában jár le a deszkám 3 éves garanciája.
Még alaplapom soha nem volt meg ilyen sokáig, hogy nálam töltse ki a gar. időt. -
grunge
addikt
mi a helyzet srácok? kezdünk nagyon elülni
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5188 üzenetére
bocs tesó...tegnap otthon voltam, vagyis nem teljesen, mert ügyvéd cimbivel kicsit berúgtunk.
Ő hívott meg....nem tudtam nemet mondani.
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5186 üzenetére
Csütörtök este otthon leszek, ha minden jól megy.
Előtte rádcsörgök a kinti számodon -
grunge
addikt
barátok, fürdés, fröccs, lángos, balatonpart. ennyi kell
kár hogy holnap melózni megyek...
-
grunge
addikt
-
buherka
addikt
Majd meglátjuk...a vak is ezt mondta.
Olyasmi kártyára várok, mint pl. a mostani 8800GT-m. Mindig vannak ilyen eltalált példányok.
Ebből a Fermiből is lesz szerintem ilyen...kivárom. Most úgy is a húgom tolja a gépemen a Sims 3-at.
Ha lesz rá lehetőségem, akkor pattintok valami újabb kártyát a deszkába. De nem hinném hogy gondja lenne vele.
Amúgy ezt a GTX460-as kártyát 200$-ra mondják, mondjuk ha a balkáni hasznot is számoljuk, akkor már az lesz 300$ is(#5180) tihs ...őszig biztos várok...nem sietünk sehová. Amúgy nekem az ATI is szimpi.
-
grunge
addikt
válasz
buherka #5178 üzenetére
Eddig ez jön be legjobban nv-től, bár sokat fog kajálni, meg bazi drága lesz...nomeg addigra lesz HD6***is elviekben, majd durrantanak azok is biztos. Ha a 2.1-es PCI- Expresses karik nem mennek normálisan uj bios nélkül a lapban, akkor tökmindegy mire gyűjtünk.
Jó lenne, ha valaki tudna egy próbát tenni, nekem egy cimbimnek sincs "modernebb" kártyája.
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5176 üzenetére
Úgy ám...
(#5177) grunge...szerintem biztos megy a lappal, de most ez a gtx460-as jobban izgat. Ha nagyot fog durranni, lehet bevállalok egyet.
-
grunge
addikt
Jól van srácok
ha valaki próbált uj HD5***-ös ATI kártyát a gépben, az referáljon ám!
kíváncsi vagyok, hogy megy-e a lappal.
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5172 üzenetére
Ja-ja ezt vágom még én is.
Csak egyszerűbb elkérni egy e-mail címet, mint a bank számlaszámot, bank swift kódot, rövid azonosítót stb stb... Éljenek a bankok.
-
stephenpoe
tag
válasz
Maxxter #5171 üzenetére
...hm....mindkettő,elméletileg ugyanazon az elven működik.....ha kimondottan bankszámlára utalsz,kell a fogadó fél kártyaszáma,aztán felveszed a kapcsolatot a bankoddal,és ők intézik a többit.A pay pall annyiban különbözik,hogy már egy meglévő online bankot használsz.Ha van accontod a pay pallnal,akkor a fogadó fél adataira van megintcsak szükséged....pontosan én sem tudom sajna,mindig az ebayon keresztül intézem.Nem tudom,segítettem-e....
-
Maxxter
senior tag
válasz
stephenpoe #5163 üzenetére
Kb. ott elakadtam, hogyan tudok utalni az accountomra.
Lehet egyszerűbb lenne PayPal-on keresztül kifizetni az angolnak a csomagot, mind bankon keresztül utalni. Ezért gondolkozom benne.
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5169 üzenetére
Megvárom a június 23.-át és akkor eldől minden
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5167 üzenetére
Kib***-ul be vagyok ám sózva...tudod e?
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5165 üzenetére
Még most is sasolom a repjegyeket...
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5163 üzenetére
Cső Lali
Végre itthon is jó idő van, így még kevesebbet gépezek, de azért jól szuperál a kis masina.
-
Maxxter
senior tag
Sziasztok!
PayPal-t el tudja valaki magyarázni, hogyan tudnék pénzt küldeni vele? Remélem van valaki aki jártasabb benne, mint én.
Köszi
-
grunge
addikt
Mizujs srácok? kissé elült a levegő
mindekinek minden okés?
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5151 üzenetére
ezek nem épp a legjobb hírek...kitartást Neked a pocsolyán túlra...
(#5152) buherka: pontosan! bár a ház adottságai miatt most sincs dzsungel, de a takaritást meghosszabbítja rendesen...
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5153 üzenetére
Most melózom, de este felmegyek a skype-ra és megcsörgetlek
-
buherka
addikt
Moduláris táp hatalmas találmány. Én már csak ilyent vennék, az tuti. Nagyon jó benne, hogy azt a kábelt használod, amelyiket szeretnéd...a kábeldzsungel mentességről már nem is beszélve
(#5151) stephenpoe ...majd ha felmenyek és látlak, hogy fenn vagy a skype-on, akkor megcsörgetlek a kinti számodon. Ahogy elnézem, lenne mit mesélned.
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #5149 üzenetére
ha itt lettem volna Mester,hidd el válaszolok.Ne haragudj....
...hm....hogy mi változott?Minden.A családom hazament,én nem tudom,mikor megyek,talán....ezzel el is mondtam mindent.....a szokásos sztori,más szereplókkel..Azóta szereztem egy választható menüs telepítőt,az már fut.Veszem a kulcsokat,több-kevesebb sikerrel.Mostanában sok gép van,saját munka kevés,így az időbeosztás is,némikép felborult.Addig csinálom,míg fáradt nem leszek.Akkor lefexem,alszok pár órát.Ebben az életstílusban,némiképp összemosódnak a napok,nem csak azt nem tudod,hogy hanyadika,vagy milyen nap van,egy idő után azt sem,hogy délelőtt,vagy délután....
....jelentőségét veszti az idő.....érdekes érzés...
Szinte szünet nélkül szól a zene,mert.....olyan néma minden,hogy az már fáj...
...bánt a fény,így be vannak húzva a sötétítők....
....meséljek még?
...nemsokára,megjön a xonar....kíváncsian váromAzután jön az 5770,meg hozzá a 40-es Samsung...
Na...akkor adunk a szájának...
....vigyázzatok Magatokra....
Hali
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5147 üzenetére
Huhh...
Kiváncsivá tettélSkypon be vagy jelentkezve, de nem válaszolsz
(#5148) grunge...kár hogy ha berakod a gépbe semmi nem látszik belőle
..esetleg ha alul lenne a táp, akkor talán. Mondjuk a 600W-os Zalman hőcsöves, moduláris tápomnál jobban már nem kívánhatok
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5147 üzenetére
mesélj, mi történt?
Srácok! ez még frankón passzol a géphez
-
stephenpoe
tag
válasz
buherka #5146 üzenetére
Drága Barátom
...ne törődj ezzel...már megrendeltem a gyárit.....már így is annyit segítettél....
...ha majd...lesz egy kis időd...mesélek...ettől nagyobbat nem fordulhatott volna az életem.ezért vagyok olyan keveset mostanság....De...ne törődj semmivel....azért...köszönöm
-
buherka
addikt
válasz
stephenpoe #5141 üzenetére
Azt hiszem...mennem kell a postrára és fel kell adnom neked egy csomagot
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5141 üzenetére
hogy van ez a kulcsos dolog? mi a verzioja a cuccnak?
-
chap-man
tag
válasz
stephenpoe #5142 üzenetére
hali
sajna nem tudom mi lehet a probléma nem vagyok benne ebbe a win7 témába -
stephenpoe
tag
Sziasztok.
Hallottatok már olyat,hogy az eddig telepített ultimate...ne menjen fel többet?Van vali frissítés,ami felismeri a másolatot?Az lenne a baj?.....nem tudom telepíteni ,se nettel,se annélkül.Azt írja,valami adat hiányzik.....teljesen kész vagyok -
stephenpoe
tag
.....szép kis fülcsi...
köszönöm srácok....nem tudok én sem rájönni...van ugyan egy chat oldal...lehet,az carja tele....fogalmam sincs.De amikor ki sem tudok nyitni semmit a 7-el,az XP...vagy az ubuntu,ugyanakkor megy....meg mostanában....vannak problémáim.A 7-es nem akarja venni,a hivatalos kulcsokat....ez lehet azért,mert copy?Egy laptop is vár,meg egy asztali is....már a harmadik kulcsot veszem....ennyi nem lehet rosszű...van erre ötletetek?
Előre is köszönöm...sziasztok -
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5138 üzenetére
Hella! nekem semmi gond az összeköttetéssel. routeren van itt három gép és szakit mindegyik. máshol lesz ott a gond...64bitest használok. anno az RC1es időknél sem volt ilyesmi.
Vettem egy Sennheiser HD485-öt. hülye azé nem vagyok bótban most le van értékelve. midig is ilyet akartam, iszonyat kényelmes és nagyon brutálisan szól! mintha más gép előtt ülnék
) passzol a fatal1ty karihoz
-
stephenpoe
tag
....ja....szakít a Drága....semmi gond vele.....bár.....Ti tapasztaltatok olyat,hogy a win7 net összeköttetése k...szott lassú?Ha akkor átlépek az xp-re,normál sebességű.....erre van valakinek ötlete?
Hátha,így,hogy feltettem egy kérdést,beindúltok
....Előre is köszönöm
-
chap-man
tag
csáó
mi ez a pangás ??még a végén be zárnak minket
mindenkinek minden ok?
keleten a helyzet változatlan fatal1ty uralom -
buherka
addikt
Én már vagy három hete nem kapcsoltam be az asztalit...nesze neked noti
Mondjuk mostanában kevesebbet is gépezek. Ilyen szép időben kockuljon a rosseb.Royal...üdv ismét a csapatban
-
grunge
addikt
válasz
-royalflush- #5133 üzenetére
Szia royal! Isten hozott újra köztünk
jó döntés volt, még mindig nagyon jo cumó a 'kicsike'
-
-royalflush-
tag
sziasztok!
nem fogjátok elhinni de ismét Fatal1ty tulaj leszek.
visszakerül hozzám a volt gépem
olyan olcsón visszavettem h nem hagyhattam ki
Htpc lesz belőle!! -
grunge
addikt
mejött a kártya! nemy gyenge, az egész hátulja full aranypzptt, meg érződik h van benne anyag. a legjobb az a 'doboz', melyen van egy fatal1ty logo, ami vörösen ittik. pont átlátszik az alsó 14es házventinél, nagyon baro
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5128 üzenetére
Én is kiváncis vagyo, h mit tud a xonarhoz képest hangzásban...avval a 64mega rammal meg majd én is vakithatok ,akárcsak a gyárto
-
stephenpoe
tag
Grunge...
...megszerezted az álmomat....Kíváncsi lennék,mit muzsikál....úgy fest,én is beruházok végre a xonar ds-be.Most a boltban 47...dodo....annyit,garival,sztem megér...
BuhiMester.....dejóó,hogy hallok Felőled
...csak eddzél,örülj,a jóidőnek.Én is most akarok visszamenni....eddzeni....mostanában inkább msn-en vagyok,de ha rámszólsz,beüzemelem a skypet is....
Minden Kedves Fatality tulajnak,mindenhez nagyon sok szerencsét kívánok....
Sziasztok....
-
grunge
addikt
válasz
buherka #5124 üzenetére
a xonart is nagyon tudom ajánlani, kipróbáltam xp 32bit és win7 64bit alatt. a bug nincs asusék szótárában + tökéletes hangzás mindenhogy. az 5.1 "felkeveréssel" sincs gond. szoval, ha az x-fi faxa lesz stereoban (vasat csak fülessel használom), akkor marad win7 alatt. ergó sehogy sem járok rosszul
régebebn ez az x-fi 40k körül volt kapható, azóta meg nincs ujdonság, sőt, még ezt sincs kihasználva. kissé audigy 2 zs dezsavü-m van
meglássuk
-
chap-man
tag
válasz
stephenpoe #5119 üzenetére
Hi all
jelentem itt is minden ok rendületlenül hasít a gép van hogy napokig ki sincs kapcsolva
egy ilyen zalman fatala1tys házikó nagy álmom de inkább a chieftech et fogom kicsi át alakítani "fatal1tys " dizánjra majd küldök képet -
buherka
addikt
válasz
Szia Lali...
Van hogy 2 napig be sem lépek a PH-ra. Rohanok most mindenfelé. Itt a jó idő és egyre többet is edzek. Valahogy nincs már kedvem annyit gépezni, mint régen.
Majd valamelyik nap megcsörgetlek és dumálhatunk Skype-on
(#5121) grunge...ez a kis kártya már ott van a toppon. Fog menni a deszkához
Már csak egy ilyen 100 rongyos Fatal1ty házikó hiányzik a repertoárból.
-
grunge
addikt
Hello srácok! beszerzem ezt. Amelyik géphez van a z5300, megy mellé a xonar, mert iszonyat jo vele, ezt meg stereoban bedobom a fatal1tybe
rem jövő héten megjön aztán referálok
-
grunge
addikt
válasz
Hello! részeről mindne rendben, gép is megy mint a golyó
igaz kissé poros szegényke de ha lesz időm, kipucolom...ráfér..amugy pörgök a melo, egyetem, barátnő, haverok-al
egyre kevesebbet jutok ide.
-
stephenpoe
tag
...ha így folytatjuk,bezárják a topicot...
Mi van Veletek skacok?Éltek még?Üdvözlök mindenkit....sziasztok
-
buherka
addikt
Kellemes húsvéti ünnepeket nektek is.
-
grunge
addikt
Boldog HúsVÉT mindenkinek
-
stephenpoe
tag
Kellemes Húsvéti Ünnepeket
-
buherka
addikt
Mégsem adom oda a VGA-m a tesómnak...vettem inkább neki új kártyát.
Xarok egyenlőre a gépbővítésre. Még ezt a 8800GT-t sem nagyon használom ki.Majd ha jönnek a középkategóriás Fermi kártyák, akkor majd lehet, hogy abból bevásárolok.
-
grunge
addikt
na megjött a fermi? vélemény? engem nemigen győzőtt meg...kissé topgnak..mi lesz a zöldekkel...zaj
-
grunge
addikt
válasz
stephenpoe #5107 üzenetére
szintetikus teztekben huznak el inkább a leginjkább. ha játékra kell, akkor valami jóféle C2Quad..ahhoz nem is kell a ddr3 sem..arra meg ugyis érzékeny az i széria
-
stephenpoe
tag
....én raktam már össze pár i7-est,nem nagyon nyűgözött le...
i5-höz még nem volt szerencsém,de kíváncsivá tettetek
-
grunge
addikt
válasz
buherka #5104 üzenetére
ez közröhej, ugy kell nekik ha ennyire "optimalizáltak"...vagy le lettek fizetve
fene se tudja, lényeg, hogy akkor felejtős a projekt ugy ahogy van.
nekem az otthoni tualatin a kérdőjel. jobb lenne valami HD képes masina helyette, de nem akarok 100kért vaalmi ujat összerakni. ha meg összeraknék valamit, akkor az legyen jobb mint ez, és ezt cakk-pakk vinném haza. esetleg laptop. fene tudja, majd ah vége lesz a válságnak, meggondolom. ami fix hogy ez a msina marad
-
buherka
addikt
Nekem is ez a gond...évente ha 2-3 játék megfog. Én már nem ölök ebbe százezreket. Úgy is a fasza kis notim, amit imádok.
Ha a nagy gépet bekapcsolom akkor az elsősorban DVD írás és játék végett van.Most pl. olvasom a fórumon, hogy a Metro 2033 durván Nvidia-ra van optimalizálva. Van akinek 5850-es kártyán beszaggat...8800GT-n meg fut, mint a vaj.
Azért ezt nagyon utálom..mocskos dolognak tartom ezt a fejlesztőktől(#5103) chap-man...egy 2 magos Phenom lesz összerakva neki, ha minden jól megy. Ár teljesítmény arányban jobb az AMD és ezt szem előtt tartom. Úgy is csak a WOW-al tolja. Atomerőmű nem kell. Egy jó kis megbízható kis konfigra van szüksége, amit még sokáig nem kell piszkálni.
Az enyém meg marad... őszintén megmondom, még a 8800GT-t is sajnálom kivenni a gépből, úgy a szívemhez nőtt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belépőszintű M.2-es SSD-t prezentált a Team Group a PCI Express 4.0-s halmazban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- További aktív témák...
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest