Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
omfgk
veterán
Ha már itt tartunk, Pixel se nagyon akar már létezni.
Ez most saját tapasztalat.
November közepi rendelésem kapcsán hozzám se szóltak.Aztán megrendeltem ugyanazt, kicsivel olcsóbban decemberben is tőlük (árfolyam gondolom kicsit mozgatta).
Arra se jött semmi.Egyáltalán nem sürgős, szóval leszartam én is. Majd februárban amikor tényleg kell majd, megrendelem máshonnan.
-
Az árukereső vélemény megjelenés az nem történik meg azonnal. Van pár nap átfutási ideje. Nyugi.
Közben olyan vicces, hogy az egyik vásárlót elküldte az Aqua hozzánk, hogy mi segítsünk neki és nekem kell megírni neki a levelet, hogy mi aztán tényleg nem vagyunk benne a történetbe és semmi közünk hozzá
Minkét oldalon ott állok
-
CptAdamica
nagyúr
Ja, szerencsére a papírok csatolva lettek az emailhez. Nekem egy be quiet és egy g.skill cuccos van, májusban vettem, talán az a szerencsém, hogy ha ne adj isten bármi baj van, akkor ezekhez a gyártókhoz is lehet fordulni.
Amúgy vicces, hogy árukeresőn például át lett írva a cég neve és megmaradt a 4,7-es értékelés, plusz hírlevelet is tudtak küldeni, hogy újra feliratkozást kérjenek, bár nem tudom hogy a lótúróba, ha elvileg az előző adatbázishoz nem fértek hozzá és amikor feliratkozol, akkor az adatvédelmi tájékoztatót fogadod el, ami szintén a céghez kötődik.
Érdekes, nálam ezek után erősen fekete listás a hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Filmvilág
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... egyik legrelevánsabb és a "legfájóbb" pontja, ha valakinek le van húzva. Én arra mennék rá, ha megkárosítanak, az biztos.