Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
Ne is mond, mi legutóbb így jártunk. Párom nézelődött egy fb-on ajánlott termék után. Meg is nyitotta a termék oldalát, nézegette, majd bezárta. Aztán egyszer csak jött egy csomag, és annyira szerencsétlen helyzet állt elő, hogy édesanyám vette át. K iis fizette. Na innen indultam.... de meglett a pénz.
-
Rick4
félisten
Az előző évi forgalmuk 5,5 milliárd forint volt, mindezt 50 fő alatti létszámmal, mondjuk legyen 40. Ha az emberek bruttó 1M-t keresnek havonta, akkor egy ember évi 12 millió, vagyis max 480 millió a bérköltség, plusz sallang az üzlethelyiségekre havi 4X 1, az évi 48, plusz a maradék 8 még mindenféle papír, toner, kézmosó, stb stb stb, maga az üzemeltetés kerül 536 millióba, vagyis ez elvisz 10% hasznot rögtön. Ami efölött van, az marad a tulajnak, hogy ez mennyi, azt nem tudhatjuk, az adatok apaján 15-18 millió maradhatott neki, miközben minden bizonnyal neki is volt rendes fizetése. Bármelyik közgazdász látja, hogy a forgalom alapján ők jó helyen voltak, de az az emberi hozzáállás, amit a munkatársak tanúsítottak, egyenes út volt oda, hogy a mai mindenhol megírható rossz tapasztalatok mellett visszaessen a forgalom, és az eddigiek alapján felhalmozott vagyon nélkül, de a forgalom 10%-át bármikor kitevő költségek mellett bármikor átessenek a ló túlsó felére. Tehát ha pörög a biznisz, akkor is van évi 536 millió kiadásod, ha nem pörög, akkor is van 536 millió kiadásod.
Nekik is lehetőségük volt jobbnak lenni, korrektebben elbírálni a garis bajokat, gyorsabban kiszállítani, nem éltek ezzel a lehetőséggel, inkább csak flegmán odaadták a cuccot, oszt vigyed, ez ma már kevés, volt egy közepesen gagyi webshopjuk, amit fel tudtak mutatni az erlmúlt 10 év alatt a klasszikus bolti értékesítés mellett, és ennyi.
Ahogy az én ügyem még szeptemberben kezelték, én tiszta szívemből kívántam, hogy zárjanak be örökre, és szerintem nem voltam egyedül, ha maga a belső munkatárs mondta el, hogy a garis ügyintézésért felelős munkatársak belexartak mindenbe, saját tapasztalatom alapján sorozatos szabálysértő, törvénysértő működés, és inkorrekt hozzáállás jellemezte őket, és minden bizonnyal nem csak velem csinálták ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest