- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Igen hallottam több ilyen storyt. De ez a garanciafutár szolgáltatás eltűntetése szerintem el is süllyeszti őket, még 1-2 évig lehet elvegetálnak amíg mindenki rájön, hogy enélkül a szolgáltatás nélkül már semmi értelme náluk vásárolni. Persze ezt nem reklámozzák, hogy már nincs garanciafutár, én is csak akkor jöttem rá amikor velem akarták visszaküldetni saját költségen a rossz izzót.
Az mondjuk inkább a gyártók sara, hogy a belépő kategóriás LED izzói egy neves gyártónak nem bírnak ki 1 évet sem. -
koby11h
őstag
Ez nem az én címemről megy! Ha erre szabályt csinál akkor minden ilyen webüzenet spam-be megy...
Ok, tartalom alapján csinálhat szabályt, de akivel én "leveleztem" nem tette. Viszont 2 nap múlva utalt.
Egyébként ha az ügyfeleinknél lévő legtöbb adminisztrátorból indulok ki, hát nem tudnának ilyen szabályt csinálni -
Hegyirabló
veterán
Jaj, annyira tudtam, hogy lesz valaki, aki ezt fogja írni! Olyan kiszámíthatóak vagytok...
Ha tesz egy ilyen vállalást, még pedig önként, mert senki nem kényszeríti rá, akkor ne fenyegesse a vásárlókat, vagy szüntesse meg ezt a szolgáltatását.
"olyan feltételt szabnak hozzá amit akarnak"
Ez meg egész egyszerűen nem igaz, a hatályos magyar és uniós jogszabályokat nekik is be kell tartaniuk. Egyetértesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest