Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
Valószínűleg nem egy darab "AZ" ok van a háttérben, ritkán ilyen fekete-fehér a helyzet, inkább a tendenciák beszédesek. Redditen volt ex-aqua dolgozó, megemlített pár történetet ahonnan világított hogy kulturált munkaerő sokáig nem maradt ott, minimál esztétikai dolgokkal sem foglalkoztak, nem a logikusnak tűnő üzleteket zárták be (hanem a jobban megközelíthetőt), stb. Ezen apróságok együttese bármilyen erős legyen is a háttér, egy idő után lefelé hajtó spirált fog jelenteni.
-
kcsa
veterán
Sajnos komolyabb dolgokkal régen sem volt korrekt teljesen a cég. Egyszer visszavittem egy nagyobbacska Osram led panel tápegységét mert sípol, hálószobában remekül hallani. De elküldtek azzal, hogy mindegyik ilyen, szokjam meg, és ezen véleményen nem tudtunk továbblépni, tényleg nem cseréltek semmit.
-
kcsa
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Örülök hogy ez a hivatásod, de azt azért megmutathatnád, hogy hol sért bármilyen jogszabályt egy önként vállalt szolgáltatás, ha törvénybe nem ütköző (lásd emberölés, ezt inkább nem is kommentálom) elvárásokat támaszt a vásárlóval szemben - a remekül körülírt "fair use" remek példa erre. 14 napig visszaküldöd bárhogy, 15. naptól csak ha nem élsz vissza vele.
Aztán én szeretek kötözködni, de ebben én semmi gondot nem látok. Kiszálltam.
-
kcsa
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Szerintem nem olvastad el rendesen. A 30 napos visszaküldés az ő saját vállalásuk, olyan feltételt szabnak hozzá amit akarnak, a 14 napos visszaküldésről itt szó sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Képregény topik
- Hardverfogócska a kertben
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest