Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
válasz
dragonfx #5431 üzenetére
sorry nem válasznak szántam hanem újnak
Nekem nincs úgy annyira bajom a rendőrökkel ,, csak annyi hogy nagykőrösön járok már előre szeretnek leállítani mindig mikor meglátják a fehér tunig kis Honda-mat....
.. minden legális a kocsin a sötétítés is + a tuned kipufancs rendszer is + stb is..
és tudják már mi a szitu mert sokat járok arra ,, azt se lehet mondani hogy friss hús lennék arra ( mert akkor aláírom hogy meglesnek párszor ),, szeretnek játszani .. pár alakalom elmegy de hogy rendszeresen..na mind 1
üdv
-
válasz
dragonfx #5374 üzenetére
én loerőhöz kötnék az auto birtoklást.1 év balesetmentés közlekedés után 50 loval nőne a birtokolhato jármü.
Ennek az esetnek semmi koze a loerokhoz. Ha egy trabantban ult volna akkor is eluti a rendort.
Szerintem itt inkabb az a baj, hogy a rendoroknek szinte alig vannak jogai a bunozovel szemben. Mint mar irtam is, azt a kocsit mar gepfegyverrel regen xarra kellett volna loni es meg most is elne az a szerencsetlen rendor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged