- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
Papabear195 #5425 üzenetére
ennyi, nekik egy vonat kéne szibériába, avgy head shot.
Tegnap emgitn tök rendik voltka velem 9keres kapitányságon mikor bejelntettem a rendszámelvesztésem.
kezdek megenyhülnia rendőrőkkel szembe.
persze kopp kopp gyorsan nehogy elkiabáljam és belémkössenek az uton.tény 3 éve nem igazoltattak már kb. -
dragonfx
veterán
megérdemelte biztos valami cs**a skinhead avgy brazíl volt.
nagyobb erőt adnáka rendőrők kezébe.ezt a sz***t bmw.s meg ott helyszínen kivégeztem volna.ők cisnálják a helyszínelést simán beleszöhették volna hogy késsel rájuk támadt de a bizonyíték nem került elő és vagy odadnak egyet a kezébe megfogásra kész mikor meghalt.
ilyne ember nem érdemel életet, szegény rendőr meghalt ott volt a csalája karrirerje stb.
ott helyszínen head shot és kész nem viszi tovább a pénzt, és nem kerül időbe a sz***tje, halált neki.vissza kéne vezetni ezta büntetést.
vagy feldobni egy szavazést és a nép nevében dönteni.
visszaeső amugy is ha kiön 15 év mulva ugyis ujra cisnál vaamit mert egy kopasz kigyurt haramia m****k lesz belőle mégjobban.bocsánat de nagyon mérges vagyok.tovább öregbíti a bmw.sek rossz hírnevét.
-
dragonfx
veterán
válasz
tolts.hu #5373 üzenetére
mér nem hozzák vissza ilyen szélsőséges szemét emberek ellen a halálbüntetést mindig erre gondolok ilyenkor.szegény szabi meg kievezés helyett koporsó.
ezért öregbedig a bmw.sek hírneve mert iylen gyökerek is jogot kapnak hogy vezessék.
én loerőhöz kötnék az auto birtoklást.1 év balesetmentés közlekedés után 50 loval nőne a birtokolhato jármü. -
dragonfx
veterán
remélem azt a kis e34es bmw.s pöcst szénné verik a jardon meg a sitten is. benne.megérdemelné.szegény fiatal rendőr.első eset hogy ilyet mondok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest