- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nergalos
aktív tag
Ne már! Ezt tényleg sajnálom.. Én vissza kértem a pénzt. A posztokat olvasva ha kritikusabb szemmel nézi a felhasználó a q2-t akkor nem kevés a hibás darab...sajnos engem a hangyafasznyi hiba is zavar, ráadásul ez az egész vr nem tart még ott ahol én gondoltam, bár nagyon biztató...Aztán lehet, hogy meggondolom magam de az a valószínűbb, hogy várok egy újabb verzióra.
-
twi452
senior tag
Én arra a részre pöttyintettem a cuccból ahhol a karcok voltak aztán a vatta szétkente illetve felszívta aztán csak dörgöltem vele egy percig.
Utána ilyen fehéres fátyol volt a lencsén ahogy szétkenődött. Ezt egy puha mikroszálas ronggyal letöröltem és mintha új lenne.
Bekapcsoltam és felvettem kipróbálni, én nem vettem észre semmi gondot vele.Mondjuk furcsa volt a quest 2 után az 1-est felvenni mikor újra megláttam a szúnyoghálót 😅
-
netboyszi
csendes tag
Köszönöm a tippet, Alzában én is voltam tegnap, és ezeket szereztem be:
PremiumCord kábel 90 fokban hajlított C/M típusú USB konnektor - USB 3.0 A/M, 2m: https://www.alza.hu/premiumcord-kabel-90-fokban-hajlitott-cm-tipusu-usb-konnektor-usb-3-0-a-m-2m-d5759060.htm
PremiumCord USB 3.0 10 m-es hosszabbító kábel:
https://www.alza.hu/premiumcord-usb-3-0-10-m-es-hosszabbito-kabel?dq=304161811ezer körül hagytam ott szeméyes átvétellel, gondoltam emelem a tétet 10 méteres usb3.0 kábellel. Sajnos a kábelteszt nálam sem működik egy kábellel sem, de tegnap kipróbáltam így a 12 méter kábellel simán átért a szomszéd szobába a gépemtől, abban a szobában nagyobb a hely, jól szép minőségben működött minden. Most már minden megvan, már csak játszani kell.
Köszönöm a tanácsokat, nélkülük még mindig keresgélném a megoldást, ami közben az orrom előtt volt végig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED TV topic
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged