- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
őstag
válasz
tata21 #65947 üzenetére
Szia!
Persze íme:
0. Lépés: MSI Afterburner, hasonló progik kilövése. bezavarhatnak...
1. Lépés: DLSS Swapperrel a legfrissebb DLSS (nálam 310.2.1.0) cseréje a DCS alá.
2. Lépés: nvidiaProfileInspector letöltése, bemásolása a bin-mt mappába, majd ott K preset beállítása:
3. Lépés, OpenXR-Toolkit-1.3.2 app telepítése, reboot, elindítás utána.
4. DCS-MT elindít, majd az alábbi openxr beállítások (ctrl+lefele nyílra jön elő asszem)5. DCS Beállítások, nekem ez jött be a legjobban eddig összességében:
System:VR:
-
Jakesz
addikt
válasz
tata21 #65943 üzenetére
Én 7800 XT-t használok a Quest 3-hoz, teljesen jó. Igaz én nem vagyok hardcore VR játékos, többnyire Beat Saberrel és HL Alyx-szel játszom. Az újabb AMD kártyák már nem mumusok a VR számára, mint korábban, de az Nvidia kártyák valamivel még mindig jobbak VR-hoz. Az én felhasználási szokásom mellett ebből nem érzékelek semmit, de hardcore szimulátoroknál már lehet érződik, de arról nincs tapasztalatom.
-
-
gulasoft
őstag
válasz
tata21 #42276 üzenetére
Megint úgy érzem, hogy még mindíg nem tiszta, hogy a questen natívban csak a kifejezetten questvre (vagy néhány androidra) írt program fut. Minden másnál csak megjelenítőként szolgál, és igen erős pc kell hozzá, hogy vr-ban megfelelő teljesítménnyel fusson.
Ha a pc-s program kezelei a vezérlőket akkor lehet játszani velük, de a szimulátorok nagy része nem kezeli a vandok joyait, és ezért ezekhez kormány pedálokkal (autó) vagy pc-re kötött joy-ok kellenek. -
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
tata21 #26147 üzenetére
Szia!
Ez a legjobb minőségű, eredeti trailer. Youtube-ról letöltheted valamelyik online konverterrel. -
Raymond
titán
válasz
tata21 #25238 üzenetére
Space Pirate Trainer - 10EUR
Gun Club VR - 12EURMindketto akcio most, kezdetnek jok es nem draga mulatsag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest