- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
beszizoli2
tag
Ez az 5 év nem valós és nem listaáron kell meg vásárolni!Csupán az adót kell befizetni utána!Ezt épp tegnap olvastam!Mit kezdene az Audi a géppel most őszintén?Nem egy ismerős van aki elment és semmit sem kértek!Egyébként nem tervezem a gyár elhagyását 16 év van a hátam mögött!
-
Fr3eWar
őstag
Igen működik. Igazából mikor megvolt az újratelepítés de nem lesz még elindítva az iPhoto, akkor még nincs iPhoto Library sem. De már akkor bemásolhatod a "helyre" dupla kattintással indítva be is töltődik. De bárhova másolhatod, és ha futtatod akkor az lesz az alapértelmezett.
Hogy érthető legyek, nekem visszaállítás után két iPhoto Library-m volt mivel a lemezen volt két Time Machine biztonsági mentés, és egyik 24gigás iPhoto volt a másik kitakarított 17gigás. Amelyiket elindítottam az lett az alapértelmezett iPhoto Library, attól függetlenül hogy hol voltak helyileg a gépen. Így ha nem a iPhoto Library-t futtatva nyitottam meg az iPhoto-t hanem a dockról azt Library-t töltötte be amelyik előtte, utoljára meg volt nyitva.
-
Fr3eWar
őstag
Rákerestem gyorsan, és nincs olyan kábel, a thunderbolt is digit, illetve a mini toslink-es spdif out is természetesen digitális, így ezek használatakor a hang digitális formában továbbítódik a dekódoló egység felé, mely elvégzi az átalakítást és szabályzást.
Tehát csak akkor van rendszer szintű hangerő szabályozás, ha a mini beépített hangszórói működnek, vagy hagyományos 3,5-es jack dugóval van analógként használva a mini hang kimenete. (akár jack-rca átalakítóval..)
Ekkor viszont csak sztereó hang hagyja el a gépet.Én ezért váltottam logi Z-5500ról AV erősítőre, mert még nem volt meg a gép de utánajártam utánaolvastam, és ha HDMI használva van akkor alapértelmezetten ott küldi a hangot.
-
Fr3eWar
őstag
Igen tudja, sőt spec alapján thunderbolt-on is tudja a hangot.
Ha HDMI-n küldöd ki a hangot, ahogy a kolega is írta pár hsz-el fentebb akkor a hangerőszabályzás nem fog rendszerszinten működni, csak alkalmazás (youtube / itunes stb) szinten, vagy a vevő készülék hangerőszabályzójával (tv / erősítő).(#12226) alba-regia
Szerintem erre nincs lehetőség, a HDMI-n digitális formában megy ki a hang, és ez nem "tartalmaz" hangerő információt, nem analóg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horizon Forbidden West
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- C++ programozás
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged