Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- VoLTE/VoWiFi
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- iPhone topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
esteban
senior tag
Igen, egy iBook-rol. De hogy jon ide az IE? ... azt tudom, hogy van telepitve erdetileg a gepen, de
meg sosem hasznaltam - na jo egyszer elinditottam, hogy milyen.
Safari-t hasznalok, mert az a leggyorsabb es FireFoxot ... ha olyan kedvem van.
Az hogy a weboldalak fejlesztoi az IE-re programoznak es nem a szabvanynak megfeleloen, az
hagy' ne az en problemam legyen
... ja es kepernyok kozott Safarin belul a TAB-okra kattintva valasztok, ha pedig mas alkalmazast
szeretnek nezni, akkor megnyomom a gorgot, mire az asztalra kirajzolja az osszes ablakot
lekicsinyitve. Ez utan ra tudok bokni, hogy melyik kell.
Az hogy kinek milyen OS/gep kell dontse el mindenki. En nalam is fenn volt a lehetosege, hogy
PC-t veszek (IBM T41) de nem azt vettem, es nem bantam meg. Leirom ide, hogy en mire
hasznalom, hatha segit:
1., Munka: Mail (levelezes), GPG (titkositas), OpenOffice (irodai alkalmazas), iPhoto (kepek
rendezese, Spec program ami web alapu. [ezek mind mentek XP alatt is gond nelkul, itt csak
engem az bosszantott, hogy tobb alkalmazas megnyitasa eseten mar keveske volt az 512MB RAM
az Xp-nek]
2., Munka 2: szinkronizalas BT keresztul Ericsson telefonnal, itt alapbol tudta az OS, csak
parositani kellett a keszulekeket. Szinkron PDA-val ... ez majd kiderul, mert most fogok majd uj
PDA-t venni.
3., Szorakozas: Zenehallgatas, (most tettem fel egy programot, mellyel a T68i-m mint taviranyito
mukodik ... kiraly
/
4., Szorakozas2: weboldal keszites, itt a GIMP, Macromedia Dreamweaver, MM Fireworks jatszik.
5., Egyeb: bongeszeshez: Safarit es Firefoxot hasznalok. Van egy telepitett X11-is, Linuxos
emberkek tudjak mit jelent. Van fenn egy virus kereso, FTP kezelo, Skype, autobackup, MPlayer.
Windozos halozatokra soha nem volt problemam felcsatlakozni, GPRS is megy ...
... hirtelen ennyi jutott, az eszembe. Ha valami erdekel konkretam meg tudom nezni ... szivesen
segitek.
ps.; azt en is tapasztaltam, hogy sok sznob van aki elvakultan mac-es. Lasd valamelyik fenti par
hozzaszolasban kitargyalt temat
... olyanokkal nem kell foglalkozni.
... Belaim
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Köszöni szépen, de nem kéri az NVIDIA H200-at Kína
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoLTE/VoWiFi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Gamer PC Vízhűtés, Ryzen 9 5950x, RX 6750XT, 32GB RAM, 1 TB SSD RGB
- Silent / Gamer PC Ryzen 7 2700x, GTX 1660, 32GB RAM, 1 TB SSD
- Eladó komplett Gaming állomás
- Lenovo ConnectX-4 Lx 2x25 GbE SFF NIC + 1m 10/25 Gbps DAC kábel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

TigerCat