Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Látom trolletetés nélkül forgalom sincs

Mindenesetre akkor kérdeznék.
Meghalt a notebookom, így eljött az idő a váltásra. A kisebbik, legalapabb iMac-et néztem ki magamnak, főleg fotószerkesztésre meg grafikai munkákra lenne használva. Van-e arról valakinek infója, hogy lesz-e idén modellfrissítés, és ha igen, mikor?Egy másik fontos kérdéskör a hozzá járó bill./egér párosítás. Alapból ugye madzagmentes mind az egér, mind a billentyűzet, de amikor valamelyik iStyle-ban megnézegettem az iMac-ekhez járó billentyűzetet, eléggé elszörnyedtem tőle, nekem nagyon kicsinek tűnik, ráadásul olvastam olyanokat, hogy hamar lemeríti az elemeket illetve eldobálja a kapcsolatot a géppel. Ez tényleg így van, vagy egyedi eset lehetett? Az XMS-ben van olyan opció, hogy a vezeték nélküli billentyűzet helyett lehet választani hozzá madzagos, de teljes méretű billentyűzetet, az szimpatikusabb, már csak a mérete és a numerikus gombjai miatt is. Azon filózom, hogy az elmúlt 5 évben nem használtam asztali gépet egyáltalán, teljesen hozzászoktam a notebook billentyűzethez, ami méretben sokkal közelebb áll a drót nélküli bill.-hez, kell nekem egyáltalán a nagyobb bill.?

Az egerentyű is kicsit furcsa nekem, nem tudom, hogy használ-e közületek valaki ilyet. Nekem nagyon laposnak tűnik, hosszú távon nem kényelmetlen? (Oké, ez annyira nem létkérdés, mert van egy Razer Diamondback otthon, meg egy A4-es Wacom Intuos3 is amik jóval ergonomikusabbak, de azért csak vonz a multi touch felület meg a madzagmentesség.)Végül jön a szokásos "Hol vegyem?" kérdés. Az XMS ill. iJoe mellett hezitálok, előbbinél van mód a bill. cserére, viszont hetekig kell várni a gépre a honlap szerint, mert most nincs belőle. Utóbbinál nem tudom, hogy lehet-e csereberélni a billentyűzetekkel (gondolom nem), de elvileg van raktáron a gépből és 6GB RAM jár hozzá ugyanazért az árért, amennyiért az XMS-ben mérik a gépet 4GB-tal. Pro/kontra érvek bármelyik hely mellett/ellen?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Call of Duty: Warzone
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 0 perces Lenovo ThinkCentre Neo 50t // Core i7 12700 // 16GB // 512GB // több db
- HP Microserver Gen8 eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Erő, ami nem magyarázkodik csak teljesít.
- Lenovo ConnectX-4 Lx 2x25 GbE SFF NIC + 1m 10/25 Gbps DAC kábel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

TigerCat