Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

félisten

válasz Prof01 #4288 üzenetére

Dehogy is állítom azt (elég ironikus lenne hithű OSX júzerként ilyet állítanom :P), sőt. Arra akarnék inkább kilyukadni, hogy sokfélék vagyunk, sokféle igénnyel, nincs abban semmi, ha valakinek Windowsra is szüksége van.

A VMWare Fusion egyébként nagyjából ugyanaz, mint a Windows/Linuxos testvére, a VMWare Workstation: paravirtualizációs cucc, amivel virtuális gépen lehet mindenféle más operációs rendszert is egyszerre futtatni. Többek között Windowst (én XP-t használok, de akár a Win7 is megy, a Fusion 3-mal még Aero támogatás is lesz), Linuxot, Haikut, mikor mi kell.

Próbáld ki az OSX-et valahogy (menj be egy iStyle-ba vagy XMS-be pl.), feltétlen megéri. És/Vagy vedd meg az iMac-em :DDD

Apropó Office, a Microsoft-féle Office 2008 elég korrekt. Sajnos az ára húzós (42k a Home and Student verzió), a BME-től meg nem lehet legálisan beszerezni, így nem használom már. De erre is jó a VMWare :)

varsam: Próbáld ki a Handbrake-et is, sokkal egyszerűbb, mint a mencoderrel küzdeni. Sőt szerintem az Avidemuxnál is, mondjuk nem is tud annyit. Valamint (bár ezt nem próbáltam még ki) ha van Perian a gépeden, az iMovie-nak is kezelnie kéne elvileg az AVi filmeket ;)

Új hozzászólás Aktív témák