Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Különleges hátlapot kap az S25 Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
Hali!
Áprilisban vettem egy M1 -es Minit egy LG 32MP67VQ-P Full HD monitoron használom, és Win -hez képest érezhetően rosszabb a betűk renderelése. A karakterek nem mindenhol egységes vastagságúak és pixelesek is. Böngészőben nem annyira gáz, de gyári appokban igen
:
A font smoothing minden lehetőségét kipróbáltam de ugyan az. Ez egyébként most heavy.
Néha a menük egy része homályos... ('...képernyő bal...' szöveg, nem tudom mennyire adja át a kép, élőben elég feltűnő nekem...)Másnál is fenn áll ez a hiba? A Mac OS igényel nagyobb felbontást?
Illetve vannak színárnyalatok, amik sávosan csíkosak, az egymás mellet lévő 1px széles oszlopok színárnyalata eltérő váltakozva (egy sötét egy világos), ezáltal nem homogén a szín. Ez már nyilván monitor gond, de érdekes hogy ugyan az a szín Win esetén homogén. HDMI -n van összekötve de próbáltam USB-C HDMI átalakítót és HDMI VGA -t is. A szín kalibrálás sem segített...
Gondoltam rá, hogy veszek egy 1440p monitort, de ha nem oldja meg a fenti problémát akkor felesleges.
@#34542poLeH
Én Logitech MX Keys for Mac -et használok, nem rossz. Német MediaMarkt -ban vettem 69€ -ért 2 hete. Ha webshopban rendeled és előtte feliratkozol a hírlevélre, akkor kapsz 10€ kedvezményt 100€ feletti rendelésből és választhatod a személyes átvételt utánvétes fizetéssel, ha esetleg van kint ismerős. Ugyanitt van még Satechi is, az lett volna eredetileg de nem volt készleten és nem jött volna meg időben. Magyarországon csak egysoros Enter -es kiosztásút (ANSI) találtam sajna. Logitechből is ami vállalható árú, szintén nem európai (ISO) kiosztású...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Külpolitika
- Windows 10
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- További aktív témák...
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Eladóak a képeken látható P2 P3 P4 C2D C2Q számítógépek gyűjteményből
- HP Z640 - 2680V3 12 mag, 24 szál max 3,3GHz, V4 ready, 32GB DDR4 RAM, 925W táp, számla, 6 hó gar
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 3080 10Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)