Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
Hali!
Áprilisban vettem egy M1 -es Minit egy LG 32MP67VQ-P Full HD monitoron használom, és Win -hez képest érezhetően rosszabb a betűk renderelése. A karakterek nem mindenhol egységes vastagságúak és pixelesek is. Böngészőben nem annyira gáz, de gyári appokban igen
:
A font smoothing minden lehetőségét kipróbáltam de ugyan az. Ez egyébként most heavy.
Néha a menük egy része homályos... ('...képernyő bal...' szöveg, nem tudom mennyire adja át a kép, élőben elég feltűnő nekem...)Másnál is fenn áll ez a hiba? A Mac OS igényel nagyobb felbontást?
Illetve vannak színárnyalatok, amik sávosan csíkosak, az egymás mellet lévő 1px széles oszlopok színárnyalata eltérő váltakozva (egy sötét egy világos), ezáltal nem homogén a szín. Ez már nyilván monitor gond, de érdekes hogy ugyan az a szín Win esetén homogén. HDMI -n van összekötve de próbáltam USB-C HDMI átalakítót és HDMI VGA -t is. A szín kalibrálás sem segített...
Gondoltam rá, hogy veszek egy 1440p monitort, de ha nem oldja meg a fenti problémát akkor felesleges.
@#34542poLeH
Én Logitech MX Keys for Mac -et használok, nem rossz. Német MediaMarkt -ban vettem 69€ -ért 2 hete. Ha webshopban rendeled és előtte feliratkozol a hírlevélre, akkor kapsz 10€ kedvezményt 100€ feletti rendelésből és választhatod a személyes átvételt utánvétes fizetéssel, ha esetleg van kint ismerős. Ugyanitt van még Satechi is, az lett volna eredetileg de nem volt készleten és nem jött volna meg időben. Magyarországon csak egysoros Enter -es kiosztásút (ANSI) találtam sajna. Logitechből is ami vállalható árú, szintén nem európai (ISO) kiosztású...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest