- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
Matthu #21686 üzenetére
Igen. És meg is értem, hogy a gari meg egyebek miatt miért a legújabbat preferálod. Én is cégen keresztül intéztem a gépem, máskülönben nem vettem volna. Persze az én minim más kategória. Állítólag a MacCorner jó áron tolja. A viszonteladók tudnak az árral játszani. iJoenál is ki lehet fogni.
-
wm2
őstag
válasz
Matthu #21684 üzenetére
Elhiszem. Meg azzal is kalkulálnia kell az embernek, hogy ezért a pénzért DDR4 PC wörksztésönöket vehet. Durván jókat. Az én tapasztalatom (zenei téren legalábbis), hogy akik idehaza Almán tolják, nagy általánosságban 2.1-3.1 Pro-kat használnak. Nagy beruházás ettől feljebb Apple gépben gondolkodni.
-
wm2
őstag
válasz
Matthu #21676 üzenetére
Igaz amit Chal ír. Nagyon bele kell ásni magad a Mac Pro világába és erre aktív meló mellett nem biztos, hogy mindenkinek van ideje. Érteni kell hozzá és kell egy nagy adag fanatizmus is. Ha mindenképpen az új alap Mac Pro mellett döntesz, akkor is előbb nézz körül a használt piacon. Szoktam látni garanciával makulátlan állapotban. Ha egy ilyenből sikerülne alkudni nem is lenne olyan rossz (legalábbis az iMac 5K-hoz képest).
-
válasz
Matthu #21674 üzenetére
Nagyon gondolkodtam rajta, de nekem is ez volt vele a bajom. Ma még jó vétel, ezzel egyetértek, vélhetően még jövő ilyenkor is örülni fogsz neki. De ennél hosszabb távon sajnos egy időzített bomba, nagyon komplex a logic board benne, egyszerűen naivság azt gondolni, hogy 6-7 éves korára majd biztosan minden oké lesz vele. Ez persze nem 100%, de jelentős mértékű a kockázat. És ha ez beüt, akkor jöhet a vadászat az ebayen, meg a további pénz beleöntése, vagy az öreg jedi felkutatása aki talán tudja javítani egy profi SMD forrasztóállomással, vagy nem (vagy még több kárt csinál
).
Az a baj hogy 300-400kHUF + a ram, ssd, gpu hatalmas összeget tesz ki a fenti kompromisszumhoz képest, egyszerűen én nem merek beleugrani, pedig teljesítmény meg szerelhetőség terén tényleg nagyon csábító
-
wm2
őstag
válasz
Matthu #21671 üzenetére
400 körül szoktam volt látni a kedvencemet az alap vkarival és pár giga rammal. Az ilyet az ember úgy bővíti, ahogy pénze van rá. Sajnos nem sokat látni, mert jó cucc és megéri upgradelni. Később leírom hol érdemes nézni, most dolgom van. :-) Thunderbolt miatt meg ne fájon a fejed. Ezt líszámítva minden nagyon durván felhúzható benne. Nyilván többet eszik, mint egy iMac de aki melózik és fontos neki a határidő, az nem ezt nézi. Az iMac-nél pont a bővítési és karbantartási költségeken bukod a naftot amit megspórolsz vele. :-/ Sose szerettem.
U.I.: nVidia kártyák árait is nézd meg. Ill. táblázatokat a konkurenciával.
-
válasz
Matthu #21619 üzenetére
Szerintem teljesen elgurult a gyógyszerük, én az inteles macek óta vagyok vásárló/user, de részemről idéntől leléptem, már építgetem a PC-m. Nem mondom hogy az húde jó, de perpill úgy érzem hogy bőven egy kisebb rossz. Az Apple mobil/tablet és a laptop dolgaival viszont nincs baj szerintem, azt még (egyelőre) nem kúrták szét.
-
válasz
Matthu #21617 üzenetére
Szerintem várj egy kicsit, elég rég nyúltak hozzá a Pro-hoz, talán jönni fog új. 9.-én lesz event, ami bár valószínűleg az új mobilokról és talán az Apple TV-ről fog szólni, de sosem lehet tudni hogy nem lesz e egyéb upgrade bejelentés. Az 5K imacet lehet hogy én is kerülném hasonló szituációban, eléggé egyedi megoldások vannak benne (pl a gpu és a display közötti szinkronizáció, ami miatt külső monitornak sem tudod használni később 5K-ban), a következő széria már vélhetően szabvány megoldásokat fog tartalmazni ebből is, mert időközben beértek a dolgok a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA VI
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- Gumi és felni topik
- Dacia topic
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Óra topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- GAMER ALAP! Intel i9-14900K / Z790 TuF / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold!
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest