- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
ReJim
őstag
nincs, semmi..
köszben keresgéltem rábukkantam erre én is, de valószínű, hogy olyan nics még, amit én szeretnék... szóval bújhatom az X libjeit, meg a C tutorialokat... nekem csak egy ablakot kellene elforgatnommindegy.. elöbb majd legyen meg a PDA és menjen rá a kernel... (:
köszi -
ReJim
őstag
milyen jó, hogy rosszul fogalmaztam...
szóval a képernyőre gondoltam... (nem pont egy kép fájlra) tudom: feldöntöm a monitort, de az nem jó
xzoom-ot megnézem.
ha találnék egy normális source-t, de csak deb-van, meg freebsd-s tgz. vagy az utóbbi jó nekem?(kétlem, de hátha...)
egyébként ez is a PDA-hoz kapcsolódik..milyen jó lenne, ha tudnám forgatni az ablakokat...
-
ReJim
őstag
köszi a segítséget
majd utánnak nézelődök...
faster: hát sajna egyenlőre az AoE 3-at még a cedega sem visziesetleg az is elképzelhető, hogy nem is fog menni linux alól... (m$ bene volt a fejlesztésben)
de elég sok mindent lehet futtatni wine/cedega-val...
egyébként a cedegával kezd tele lenni a tököma wine stabilabb volt, cedegával kifagyogál néha a játék... ezért egyre többet kell glquake-eznem
[Szerkesztve] -
steveetm
őstag
ezt a műveletet semmien progi nem hozza neked rendbe magától rendesen. lde-vel lehet játszani ha vágod inode okat, amit kötve hiszek, és mivel mkfs szépen felülírta az egész táblát...
foremostal lehet próbálkozni ha pl common fileok voltak, mittomén jpg, mov, avi stb, ezeket jó eséllyel vissza tudja majd hozni, de garancia semmire nincs(egyébként iet lde is tud, de foremost sokkal jobban automatizált). Esetleg még tct.
továbbá kézihekk, dd awk grep sed és sok sikert.
ui. ami tud ext2-t az ext3at is, a különbség(többek közt) a naplózás és a törlés módja, ami miatt jó kis szopás az undelete ext3on.
Üdv.: steveetm
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
hirtelen (kb.20perc) ezt találtam:
Bővebben: link LDE [ Bővebben: link ]
bár ez lehet, csak törölt fájlokat tud vissza szedni...
vazz... piszok sok progit találtam ext3 partició helyreállítására, de miond winesetmilyen világban élünk?!?!?
mod1:
ha meg jó winre is, akkor pár ésszerű szó a gúgliba és kapsz 20 progit....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Óra topik
- Medence topik
- Autós topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest