- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
Aktív témák
-
ReJim
őstag
nincs, semmi..
köszben keresgéltem rábukkantam erre én is, de valószínű, hogy olyan nics még, amit én szeretnék... szóval bújhatom az X libjeit, meg a C tutorialokat... nekem csak egy ablakot kellene elforgatnommindegy.. elöbb majd legyen meg a PDA és menjen rá a kernel... (:
köszi -
ReJim
őstag
milyen jó, hogy rosszul fogalmaztam...
szóval a képernyőre gondoltam... (nem pont egy kép fájlra) tudom: feldöntöm a monitort, de az nem jó
xzoom-ot megnézem.
ha találnék egy normális source-t, de csak deb-van, meg freebsd-s tgz. vagy az utóbbi jó nekem?(kétlem, de hátha...)
egyébként ez is a PDA-hoz kapcsolódik..milyen jó lenne, ha tudnám forgatni az ablakokat...
-
ReJim
őstag
köszi a segítséget
majd utánnak nézelődök...
faster: hát sajna egyenlőre az AoE 3-at még a cedega sem visziesetleg az is elképzelhető, hogy nem is fog menni linux alól... (m$ bene volt a fejlesztésben)
de elég sok mindent lehet futtatni wine/cedega-val...
egyébként a cedegával kezd tele lenni a tököma wine stabilabb volt, cedegával kifagyogál néha a játék... ezért egyre többet kell glquake-eznem
[Szerkesztve] -
steveetm
őstag
ezt a műveletet semmien progi nem hozza neked rendbe magától rendesen. lde-vel lehet játszani ha vágod inode okat, amit kötve hiszek, és mivel mkfs szépen felülírta az egész táblát...
foremostal lehet próbálkozni ha pl common fileok voltak, mittomén jpg, mov, avi stb, ezeket jó eséllyel vissza tudja majd hozni, de garancia semmire nincs(egyébként iet lde is tud, de foremost sokkal jobban automatizált). Esetleg még tct.
továbbá kézihekk, dd awk grep sed és sok sikert.
ui. ami tud ext2-t az ext3at is, a különbség(többek közt) a naplózás és a törlés módja, ami miatt jó kis szopás az undelete ext3on.
Üdv.: steveetm
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
hirtelen (kb.20perc) ezt találtam:
Bővebben: link LDE [ Bővebben: link ]
bár ez lehet, csak törölt fájlokat tud vissza szedni...
vazz... piszok sok progit találtam ext3 partició helyreállítására, de miond winesetmilyen világban élünk?!?!?
mod1:
ha meg jó winre is, akkor pár ésszerű szó a gúgliba és kapsz 20 progit....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest