- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
counter55
csendes tag
A flashplayert már felrakta ( anyi volt a gáz hogy a 32bites konzolban kelet futatni a parancsfájlt.
csak a 32 bites szinmélységgel szarozok egy kicsit.
[Szerkesztve] -
counter55
csendes tag
Ja és amikor 24 bit re (1280x1024) akartam állítani akkor tesztelni akartam és elggé sokat váratott magára a rendszer mitha fagyott volna.
Teszem hozzá hogy amikor leges legelösször akartam felnyomni(elso install) akkor 24 bit en hagytam és nem töltött be.Persze konnyen lehet hogy más volt a baja.Mármint install után nem töltött be -
counter55
csendes tag
Már felnyomtam a susét.Van egy két kérdésem. Normális az hogy a 32 bites szinmélységet nem tudja?(a max az 24 de ugy meg a monitor nem jon be asszem).
Illetve pl ha internetezek és telepíteni akarom a macromedia flash pléjert akkor nem tudja mert én hülye a 64 bites susét toltottem le(mert ugye a procim tudja a 64 bites alkalmazásokat és gondoltam hogy akkor az oprendszer is tudja már)
+ az nvidiátol sem tom letölteni a linuxos drivert a karim hoz mert a javasem megy alapból
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
counter55
csendes tag
Sziasztok a mainapon megszereztem a suse 10.0 ás linuxot ki is írtam dvd re (csak többmenetesként) és így nem akar bootolni van valami trükk amivel windows alól is eltudom indítani?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest