- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Aktív témák
-
Batman
őstag
Hat erre most igy nem tudom ,mit mondjak.Nekem ez meg sosem fordult elő, lilo-t vagy grub-ot hasznalsz?
Ha van egy kis idod, kezd elorol, bar több helyet adj a linuxnak mint 2GB, azért az elég kevéske szerintem min 5gbm bar ez egyeni velemeny.
Ha legkozelebb ujra rakod eloszor win-t es utana linuxot, mert az csinalja boot menut. -
Batman
őstag
Pontosan mit ir ki a win mikor el akarod inditani?
Amugy nem muszaly linux alatt particionalni, en ezt altalaban cd-rol vagy flopy-rol bootolhato pqmagic-el csinalom.
Amugy ha legkozelebb linuxot raksz akkor hasznalj ext3-at ,ez ujabb mint az ext2.
Létezik linux alatt is a partico fogalom sot , nekem a home-k is kulon particion vannak. -
snowflake
tag
mod: Bocs ide akart menni:
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest