- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
zui
tag
Senki nem tud scp-n keresztuli backup szkriptre megoldast?
-
zui
tag
PGee:
Xorg-ot ugyanugy configolsz mint x11-et. Az hogy nincs APM, az kernel ''hiany'', fordits kernelt(vagy tolsd be a modult(ha van) modprobe -l : a kernelben modulkent szereplo modulok listaja, ezuta modprobe modul_neve tovabi dolgok:lsmod (modul listazas), es rmmod (modul ''unload'') ha nincs APM-ed, akkor uj kernel kell, fordits egyet.)
Ha mar a kernel forditasnal jarsz, nezd meg, hogy van e FAT tamogatasd, esetleg modulkent, ha nincs, azt is bele.
Egybknt szemely szerint nem ajanlom a Linux, es FAT falrendszer hasznalatat. Nekem okozott problemak -
zui
tag
Hali.
Olyan kerdesem van, hogy, van egy jo kis backup scriptem, ami lefut jol.
De en ezt nem csak ezen a gepen szeretnem tarolni.
Hogyan leet megadni azt, hogy szkriptbol masoljon, ha kesz a backup?
mindket gepen ugyanaz a username(akinek a nevebe fut a dolog).
Koszi a segitseget.
udv -
zui
tag
Hali.
Van egy HPQ nx9030 laptopom, gentoo-val.
Van benne Wifi ipw2200 driverrel. De sajna van egy gomb, ami kapcsolja a wifit, es ezt nem kezeli a kernel. Tudna nekem vki ebben segiteni?
Egybknt fura, mert mind az ifconfig mind az iwconfig latja az eth1-et mint wifi eszkoz, de nem tudom hasznalni.
Hogyan kell ezt hasznalni? /etc/conf.d/net be irjam be,hogy eth1 dhcpvel legyen? (az AP dhcpre van allitva) es inditsam el a net.eth1-et? (ilyenkor var dhcp re nem kap....)
a gkrellmnek van wifis pluginja,ahol van jelero. itt 256 jelero, es 256 Noise van irva, tehat ertekeleto elet nem fog.
Ha vki hasznalt mar ilyet, segitsen.
Koszi
zui
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest