Aktív témák
-
PGee
tag
-
WN31RD
addikt
válasz
<>jana<> #2551 üzenetére
Olyat lehet csinálni, hogy egy NTFS-en létrehozott file-ban, mint image-ben hozol létre linuxos filerendszert, van is egy olyan disztró, ami ezt csinálja (nem jut eszembe, melyik).
A Captive NTFS LUFS-t használ, tehát legfeljebb initrd-s trükközéssel lehetne közvetlenül NTFS-re Linuxot telepíteni, de még így is gondok lennének a jogosultságokkal, azt ugyanis a Captive nem kezeli. A rövid válasz tehát az, hogy nem lehet. -
-
Insomnia666
csendes tag
válasz
<>jana<> #2534 üzenetére
<>jana<> Neked milyen felh.+jelszót kellett beírni telepítés után??? A többieknek akik válaszoltak nekem, root és admin összes verzióját kipróbáltam, ezért nem voltak további ötleteim. Én semmihez nem piszkáltam, önmaga generált v.mit. Telepítés nem szakadt meg, minden gond nélkül ment.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest