- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
operator10 #716 üzenetére
Elindítod a gedit-et. És megnyiutásként kikeresed. Lehet hogy elgépeltem a navet, de az /etc/apt az stimm....
-
operator10
senior tag
válasz
operator10 #712 üzenetére
próbáltam már apt-get upgrade-t is de akkor sem ok semmi
-
Sianis
addikt
válasz
operator10 #712 üzenetére
akkor
sudo gedit /etc/ap/sources.list
kiveszed a címek elől a #-t majd synaptic-ot frissíted, és lesz! -
Sianis
addikt
válasz
operator10 #710 üzenetére
apt-get install alsa-mixer
Aztán meg terminálban behozod, és feltolod a hangerőt! -
Sianis
addikt
válasz
operator10 #708 üzenetére
De abszolút nincs hang, vagy csak bizonyos programoknál?
-
Sianis
addikt
válasz
operator10 #704 üzenetére
The Enlightened Sound Daemon.
Egy jó kis hang ''démon''. Tud egyszerre több hangcsatornát is kezelni. -
válasz
operator10 #697 üzenetére
kde szar. gnome vagyxfce vagy icewm jó ,hogy nincs. gnomeban pedig az hangkiszolgálót kell engedélyezni.
-
válasz
operator10 #695 üzenetére
jaja alsa driver kell.
de ha kell neked driver hangkarihoz linux alatt akkor megérdemled
-
Sianis
addikt
válasz
Csomagokból fel lehet telepíteni, valamint, hangszóró ikon jobb fent, tulajdonságok, ALSA mixer.
Amúgy én ESD-t használok, egész klassz, XMMS viszi, Ubuntu viszi. -
Batman
őstag
válasz
Hat abban nem tudok segiteni en nem gnome-t hasznalok.
-
Batman
őstag
válasz
operator10 #695 üzenetére
csak egy tipp, kde-ben a hang beállításinal van olyan fül hogy hardver, ott alitsd alsa-ra, nekem ez megoldotta
-
válasz
operator10 #691 üzenetére
tessék barátom ati kártához: Bővebben: link
és ez most lehet ,hogy csodaként hangzik de a hangkarihoz, nyomtatóhoz em kell semmilyen driver -
Sianis
addikt
válasz
operator10 #691 üzenetére
Igen 5.04 a legújabb stabil! A legjobb, ha Debianban gondolkozol. Az Ubuntu egy gyorsabb ütemben fejlesztett, kiadott debain tulajdonképpen. Bármilyen *.deb csomag tökéletesen felmegy rá, és ami Debianon megy, Ubuntun is menni fog. Valahogy így kell gondolkozni...valahogy.
-
Sianis
addikt
válasz
operator10 #687 üzenetére
Csak egészen nyugodtan!
-
Sianis
addikt
válasz
operator10 #685 üzenetére
Ubuntuzzál, ne SUSE-zál!
-
dr_strange
senior tag
válasz
operator10 #683 üzenetére
multibootot szerintem akkor tudsz csinálni, ha az aktív partíció master boot recordjába (MBR) telepíted a grubot
-
Sianis
addikt
válasz
operator10 #654 üzenetére
Hát figyi! Tegyél fel Ubuntu-t ha minden kötél szakad, én majd segítek beállítani, telepíteni a dolgokat. Egész jó kis rendszert hoztam már össze. Igaz nem kis munka, kísérletezgetés árán, de mégis működik, arra amire nekem kell. Arra azért kíváncsi lennék, hogy mire akarod használni a gépet, milyen speciális hardverek vannak benne, ilyesmi.
ui: Nekem eddig az Ubuntu jött be a legjobban, otthoni gépemen azért kipróbálom majd a Debian-t is, viszont kezdőknek ez a legjobb. Amúgy én Kubuntu-t nem csípem, mert a KDE-vel én nem tudok megbékélni!Tudom, hogy én vagyok a h*lye, de mégis ez van. KDE összevágja a Gnome szép kis asztalát, mindenféle ikonméretek vannak, meg hasonló furcsaságok. Bár szvsz annyira mindegy, hogy milyen környzetben nyitom meg a szövegszerkesztőt, vagy a böngészőt, hogy Gnome 2.10 a legcsodálosabb felület amit valaha láttam.
uui: No ezt most szépen kifejtetem!Bocsesz...
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
operator10 #652 üzenetére
Jó kérdés...
Biztos, hogy nem arra nyomtál, hogy hagyja békén az MBR részt? Amúgy bele kéne írnia. Ha nem akkor neked is UHU bajod lesz, mint nekem, én képtelen vagyok telepíteni, nem részletezem, mert csak a dühroham jön rám, ha belegondolok, hogy a lokálpatriotizmus oltárán mennyi elfecsérelt időm ment el. Ha végképp nem megy, tegyél fel 5.04-es Ubuntut. Jobban támogatott csomagok terén, mint az UHU. Nah jó nem bántom a baglyot, nem tehet róla, hogy nem tud nálam huhogni... -
Out
addikt
válasz
operator10 #314 üzenetére
mini installert tudok mutatni
Bővebben: link
-
escie
őstag
válasz
operator10 #6 üzenetére
figyi, az xorg.conf -ban van egy ilyen bejegyzés:
# Clocks 25.2 28.3
szvsz érdemes lenne ennek utánanézni, nem?
amint látod, ki van kommentelve, de nekem gyanús, hogy ezzel állíthatóak az órajelek...
(mindez ati kártya esetén, fglrx-szel...)
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 25
- Óra topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest