Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Rendben.
Köszönöm szépen!
Megfogadom. ismeretlen emberkének amúgy is úgy szoktam hogy akkor is lementem,ha csak átellenőrzésen van nálam a cucca. Majd ha minden kész,akkor törlöm a mentéseket.
Álltatában így szoktam.A mentés mennyisége pedig akkor ok..xp-nél megy szal a fizetősnél úgy szoktam,hogy a teljes dokumentumok and settings mappát lementem meg a syste32-t...a driverekkel...ha esetleg nem lenne jó valamelyik netes vagy ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Fűnyíró topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házimozi haladó szinten
- iPhone-t használók OFF topikja
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iiyama G-Master GB3271QSU 31.5 QHD IPS 165Hz 1ms 400nit Samsung panel G-Sync Vsync 1év Alza Garancia
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest