- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Rendben.
Köszönöm szépen!
Megfogadom. ismeretlen emberkének amúgy is úgy szoktam hogy akkor is lementem,ha csak átellenőrzésen van nálam a cucca. Majd ha minden kész,akkor törlöm a mentéseket.
Álltatában így szoktam.A mentés mennyisége pedig akkor ok..xp-nél megy szal a fizetősnél úgy szoktam,hogy a teljes dokumentumok and settings mappát lementem meg a syste32-t...a driverekkel...ha esetleg nem lenne jó valamelyik netes vagy ilyesmi.
-
djyuri
őstag
SZia
Ne haragudj,hogy további kereszt kérdésekkel jövök,de nekem igen szűz a terület(linuxon).A biztonsági mentésre és a particionáló program odafigyelendő részéle lennék kíváncsi.
A mentésnél például,hogy ilyen,hogy dokumentumok mappa,mint a fizetős OS(xp)-nél,olyan van a linuxnál is? Csak hogy tudjam hol keressem mentéskor.
Illetve,ha rádugok egy usb vinyót,akkor azt kell még csatolgatnom,vagy felismeri annyira,hogy én csak rá tudjam húzni az esetleges adatokat?
A particionáló programnál pedig van valami speciális különbség a többi particionáló programhoz képest? pl.: amire oda kéne figyelnem,hogy ne formázással,hanem csak simán resize és utána create funkciókat alkalmazza. Tehát a tömörítésen kívül mást ne végezzen esetleg az adatokkal.Köszönöm
-
djyuri
őstag
Sziasztok!
mindjárt megyek két linuxos laptopot beállítani.
Az egyiken particionálnom kell a merevlemezt.
Tudtok erre mondani valami programot,ami elfut lunix-on is? Vagy esetleg tényleg igaz az,hogy a linus utólag is tud?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest