- Netfone
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Rendben.
Köszönöm szépen!
Megfogadom. ismeretlen emberkének amúgy is úgy szoktam hogy akkor is lementem,ha csak átellenőrzésen van nálam a cucca. Majd ha minden kész,akkor törlöm a mentéseket.
Álltatában így szoktam.A mentés mennyisége pedig akkor ok..xp-nél megy szal a fizetősnél úgy szoktam,hogy a teljes dokumentumok and settings mappát lementem meg a syste32-t...a driverekkel...ha esetleg nem lenne jó valamelyik netes vagy ilyesmi.
-
djyuri
őstag
SZia
Ne haragudj,hogy további kereszt kérdésekkel jövök,de nekem igen szűz a terület(linuxon).A biztonsági mentésre és a particionáló program odafigyelendő részéle lennék kíváncsi.
A mentésnél például,hogy ilyen,hogy dokumentumok mappa,mint a fizetős OS(xp)-nél,olyan van a linuxnál is? Csak hogy tudjam hol keressem mentéskor.
Illetve,ha rádugok egy usb vinyót,akkor azt kell még csatolgatnom,vagy felismeri annyira,hogy én csak rá tudjam húzni az esetleges adatokat?
A particionáló programnál pedig van valami speciális különbség a többi particionáló programhoz képest? pl.: amire oda kéne figyelnem,hogy ne formázással,hanem csak simán resize és utána create funkciókat alkalmazza. Tehát a tömörítésen kívül mást ne végezzen esetleg az adatokkal.Köszönöm
-
djyuri
őstag
Sziasztok!
mindjárt megyek két linuxos laptopot beállítani.
Az egyiken particionálnom kell a merevlemezt.
Tudtok erre mondani valami programot,ami elfut lunix-on is? Vagy esetleg tényleg igaz az,hogy a linus utólag is tud?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged