- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iOS alkalmazások
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Yettel topik
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bejmuller
aktív tag
válasz
bambano
üzenetére
de csak linuxnal es csak az en gepemnel? lakotarsamnak is van fedoraja, ha o leallitja a gepet, akkor nem jelentkezik ez a problema.
nekem a shutdown scriptes megoldas is megfelel, csak nemtudom hogy melyik konytarba kell tenni, es milyen formaban.
betettem a /etc/rc0.d-be S10xxx linkkent, mert igy irta egy angol forumban, de nem hasznalt semmit,
betettem a fedora autostart progijaba is, a shutdownhoz, de ez sem segitett sajnosigy nezett ki a script, es 777 perm volt adva neki
#!/bin/bash
sudo ifconfig eth0 downelnezest az ekezetnelkulisegert, oran vagyok, itt meg nincs magyar bill.kiosztas
@9555: ok, ha hazajutok kiprobalom
koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

koszi