- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bejmuller
aktív tag
válasz
bambano
üzenetére
de csak linuxnal es csak az en gepemnel? lakotarsamnak is van fedoraja, ha o leallitja a gepet, akkor nem jelentkezik ez a problema.
nekem a shutdown scriptes megoldas is megfelel, csak nemtudom hogy melyik konytarba kell tenni, es milyen formaban.
betettem a /etc/rc0.d-be S10xxx linkkent, mert igy irta egy angol forumban, de nem hasznalt semmit,
betettem a fedora autostart progijaba is, a shutdownhoz, de ez sem segitett sajnosigy nezett ki a script, es 777 perm volt adva neki
#!/bin/bash
sudo ifconfig eth0 downelnezest az ekezetnelkulisegert, oran vagyok, itt meg nincs magyar bill.kiosztas
@9555: ok, ha hazajutok kiprobalom
koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- TCL LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
koszi