- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Moto G32 4G
- Google Pixel topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
válasz
bambano #8834 üzenetére
olyan függőségei vannak a csomagnak, hogy nem lehet telepíteni. (a lib-ek nem elérhetőek számára.) apt-get-el sem jutottam előbbre, pedig hozzáadtam forrást a sources.list-hez. de szintén függőségre panaszkodik.
pl. a rendszerem azt mondja, hogy valami libimage 1.2 van fent, és nincs új változat/nem elérhető. de a vlc-nek meg 1.2.5 feletti kell. no meg vlc-nox kell, de annak olyan lib amihez egy másik lib, de ezeket meg nem engedi telepíteni.ez az egész egy ubuntu 9.04-en. valamennyit van frissítve, de egy hete kikapcsoltam az automatikus frissitést, zavaró volt, és nem érek arra rá, hogy 30 percenként frissítsen nekem, meg ajánlgassa az új ubit...
Lehet megpróbálok valami másik disztribet, nem tetszik az ubuntu, felépítése, mentalitása. nem áll kézre. (csak a slacknak meg szerintem a támogatása elég gyenge.
(olyan terjesztés nincs, ami min 2.6.30 kernellel van szerelve, és videó alkalmazásokra van kitalálva?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest