Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ngabor2
üzenetére
A video stream megkívánt formátuma dönti el szerintem a dolgot, meg az, hogy mivel akarják lejátszani. Az mplayer pl. simán lejátszik http-ből is, de lehet dlna meg mpeg cuccot is csinálni. Mpegre ott van a vlc párja, a vls.
Sikítok ettől a távoli asztaltól. Az ssh X kapcsolatokat forwardol, nem távoli asztalt csinál. Szerintem az távoktatásra nem jó. Ezt találtam kis guglizással.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Mazda topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Viccrovat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest