Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Hellosztok.
Szeretnék újra Linuxot használni. Régebben használtam 1 ideig, aztán a hagyományos hálókártya helyett wifi-s lett a gépembe és így már nem tudtam netezni, ezért hanyagoltam picit a dolgot. Asus hálókártyám van(wl-138g). Tudnátok valami olyan Linux disztribúciót ajánlani ami ezt alapból lekezeli? Esetleg mit tegyek fel, hogy működjön ha ezt alapból nem kezeli le. (tudom gyártó oldalán van fent linux driver, régebben próbáltam is, de sehogy se tudtam feltelepíteni).
Másik kérdésem: időközben ati-s lett a VGA-m, őt mennyire szereti a linux? Nvidia-val tudom részben, de összeegyeztethető volt.
Bocsánat a kezdő kérdésekért, de én még itt járok.
Előre is köszönöm a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest