- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Apple Watch
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jercsi
tag
sziasztok kezdő linuxos vagyok , olyan kérdésem volna hogy a kernel fordításhoz szükséges csomagokat és módokat le tudná-e nekem valaki írni , mert olvasgattam oldalakat de sajnos számomra az nem nagyon érthető ,egy kis magyarázat a dolgokhoz az nem volna rossz !Ha esetleg tudna valaki irodalmat a dolgokhoz azt is megköszönném !
Jercsi105@freemail.hu címen várom a hozzá értő emberek segítségét !
Előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest