- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
Azt amúgy megtudná vki mondani, hogy mi az rpm-es megfelelője az apt-cache search -nek? Szerettem volna parancssorból feltelepíteni az initramfs-tools csomagot, de se az urpmi, se az rpm nem ismeri v. csak máshogy hívják. urpmi legalább felszokott dobni választási lehetőségeket, ha vmi hasonlót talál, de most nem hozott eredményt. Az rpm-et meg hiába böngészem, semilyen kapcsolóval nem tudok vele csomagleírásokra v. szóelőfordulásokra keresni
Tudom, én vok a láma, ezért kérném a közönség segítségét. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Bioshock 2 Special Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom, én vok a láma, ezért kérném a közönség segítségét.