- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android szakmai topik
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
Azt amúgy megtudná vki mondani, hogy mi az rpm-es megfelelője az apt-cache search -nek? Szerettem volna parancssorból feltelepíteni az initramfs-tools csomagot, de se az urpmi, se az rpm nem ismeri v. csak máshogy hívják. urpmi legalább felszokott dobni választási lehetőségeket, ha vmi hasonlót talál, de most nem hozott eredményt. Az rpm-et meg hiába böngészem, semilyen kapcsolóval nem tudok vele csomagleírásokra v. szóelőfordulásokra keresni
Tudom, én vok a láma, ezért kérném a közönség segítségét. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Automata kávégépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudom, én vok a láma, ezért kérném a közönség segítségét.