- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, nem tudom, hogy kihalás szélén áll-e, de amikor fél éve utoljára használtam, sok olyan dolgot találtam meg, amit torrenten nem. Főleg régebbi dolgok, vagy hazai filmek. Itthoni filemket, vagy régi filmek Magyra fordításait nem lehet sem DVD-n, sem torrenten megtalálni. pl.: Gyalog Galopp, Brian Élete, stb...
Amúgy köszi a linkeket, kipróbálom ezt a wxdcgui-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- OTP Bank topic
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest