Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Netfone
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneey
tag
Sziasztok!
Újabb problémába ütköztem
. Feltettem a GNOME-t, és feltette a gdm-et is hozzá. Ez eddig oké: viszont nem tudom hogy kell valódi konzolba kapcsolni. Már mint azt tudom, hogy log out... De hol kell azt beállítani, hogy adott esetben ne rögtön grafikus felületen jelentkezzek be...Erről jut eszembe, hogy mi a különbség gdm és metacity között? Mi a feladata ennek a kettőnek?
Köszi előre is...
Daneey
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ableton Live 12 Suite Education
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP Probook 450 G4,15.6",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 27% - Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Feltettem a GNOME-t, és feltette a gdm-et is hozzá. Ez eddig oké: viszont nem tudom hogy kell valódi konzolba kapcsolni. Már mint azt tudom, hogy log out... De hol kell azt beállítani, hogy adott esetben ne rögtön grafikus felületen jelentkezzek be...