- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
Helo!
Több helyen is utána néztem a dolognak de sehol sem találtam megoldást a gondomra:
Vettem a gépbe egy noti vinyót amire alapból egy becsomagolt linux volt telepítve és el is kezdett telepíteni amikor hdd-ről bootoltam be, gondoltam majd az xp telepítővel leszedem. Már eleve gyanús volt hogy a 80gigás lemezből csak 76-ot lát. Amikor lemezről indítom a gépet akkor semmi gond, a win tölt be, viszont ha hdd-ről akkor megint megjelenik a linux és mindenfélét ír (abszolút nem értek a linuxhoz). Tudnátok segíteni hogy hogyan tudnám letiltani vagy törölni ezt? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest