- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- EarFun Clip – cimpazaj
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
hali
tudom h 1000ren kerdeztek mar, es hogy letekeritek a fejem de nembaj: kezd elegem lenni a winfosbol, es gondoltam 1-et szeretnek 1 jo rendszert!
namarmost eletemben meg csak nem is lattam linuxot
elkezdtem hat szetnezni, mondom letoltok 1et, erre kideurlt h van belole vagy 30 fajta es azokon belul is tobb valtozat, namondom pofam leszakad
szeretnelek megkerni titeket h ajanljatok 1 olyan fajtat ami jo lehet nekem ezekre a celokra: zene, net, filmnezes (dvd, divix, HD).
jo lenne ha szep lenne, egyszeru, es mindenekelott gyors es megbizhato!
nem hatrany a olyan fordito program is van amivel C-alatt tudok programozni....
elore is koszonom a segitseget, ajanljatok tobbet is h hadd valasszak a jok kozul
udv: Picco
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Synology NAS
- Nők, nőügyek (18+)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest