- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
letoltottem a puppy linux egy skin-elt verziojat, nagyon tetszik, baromi gyors meg minden.
2 vinyom van a masodikra akarom tenni, csinaltam neki ext2 es ext3 particiot is(egyikkel sem ment a grub) es 4gb swap-ot.
namarmost feltelepul meg minden, de amikor jon a grub beallitasa akarmire kattintok nem megy tovabbtalalkozott mar ezzel valaki?
nagyon szeretnem feltenni, de nem sikerul :/
jah es audigy 2 drivert is fel kene tolnom valahogy, de azzal majd megszenvedek enmod: lehet h a windows 7 ill. vista bootloaderje miatt van?
-
Picco
addikt
hi,
nemreg az olembehullott egy ilyen noti.
milyen linuxot ajanlanatok ra? (lenyeges h relative konyen kezelheto legyen, ne vagyok egy linux guru
)
valaszokat elore is kosz
-
Picco
addikt
exa-lama vagyok a temaban, ezert is akarok felrakni 1 linuxot mert zavar h semmit sem tudok rola
64bites platformra irt fedora is felig beta allapotban van mint az xp vagy a vista x64es verzioja?
van sebesseg beli kulombseg?
doksikat akarok rola olvasni, pl a particios dolgokat olvastam mar, az sem egy ecceu eset
mod: koszonom szepen h ilyen segitokesz(ek) vagy, nagy lehurrogasra szamitottam
[Szerkesztve] -
Picco
addikt
koszi
ezek korul melyiket kellene letoltenem?
Fedora-7-i386.torrent Fedora 7 i386 2.8G 2007-05-31
Fedora-7-source.torrent Fedora 7 Source 2.6G 2007-05-31
Fedora-7-x86_64.torrent Fedora 7 x86_64 3.4G 2007-05-31
Fedora-7-ppc.torrent Fedora 7 ppc 3.5G 2007-05-31
meg amugy is, melyik micsoda? -
Picco
addikt
hali
tudom h 1000ren kerdeztek mar, es hogy letekeritek a fejem de nembaj: kezd elegem lenni a winfosbol, es gondoltam 1-et szeretnek 1 jo rendszert!
namarmost eletemben meg csak nem is lattam linuxot
elkezdtem hat szetnezni, mondom letoltok 1et, erre kideurlt h van belole vagy 30 fajta es azokon belul is tobb valtozat, namondom pofam leszakad
szeretnelek megkerni titeket h ajanljatok 1 olyan fajtat ami jo lehet nekem ezekre a celokra: zene, net, filmnezes (dvd, divix, HD).
jo lenne ha szep lenne, egyszeru, es mindenekelott gyors es megbizhato!
nem hatrany a olyan fordito program is van amivel C-alatt tudok programozni....
elore is koszonom a segitseget, ajanljatok tobbet is h hadd valasszak a jok kozul
udv: Picco
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest