Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
A kritériumod az volt, hogy alapban semmi, majd felteszed, ami kell. Ez pont olyan.

Egy 64 bites desktop és egy sima, régi ThikPaden fut nálam. Igen, utána kell olvasgatni, de leginkább azért, hogy a sokféle lehetőségből mit válassz.
Laptopra a laptop-mode-tools csomagot javaslom, kernelbe forgatott ondemand cpufreq governorral. Nem nagyon kell állítgatni sem. Akitől vettem, WinXP alatt max 1 órás akkuidőt mondott normál használatra. Ezt sikerült 1,5 órára tennem, böngészés, levelezés közben.
Mivel a laptop régi, XFCE4-et tettem rá. Tényleg kis erőforrás-igényei vannak, ellenben szép és sok kellemes beépített szolgáltatása van. Rendesn használat közben a tényleges memória-használatot (cache, buffer nélkül) eddig még nem tudtam 128MB fölé vinni. (Csak Opera indításakor, ami egy rakás ratyi, azonnal megevett mindent, amit talált, és a sörömet is megitta.)
Mod: dr_strange, újraemergelni nem lehetőség, egy idő után mindenképpen újra lesz minden emergelve.
Sipi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Amazfit Cheetah okos óra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest