Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
adott egy nokia 6230 telefon, és egy e-ten x500 win mobile 5.0-val. a nokiáról kellene a pda-ra átvinni a telszámokat. win alatt activesync-kel meg gondolom valami nokiás cuccal meg lehetne csinálni... csakhogy nincs win. van viszont linuxos gép, bluetooth-szal. a másik 2 kütyüben is van, ez a közös bennük. a pda-ra eddig nem találtam olyat, amivel a telóról át lehetne szedni a cuccokat, bár valszeg az lenne a legegyszerűbb.
a gnokii-t feltettem, de a bluetooth nem szerepel a lehetőségek között. activesync környékén a synce-kde csomagot találtam, de ez elég érdekes, működésre nem sikerült bírnom.
a kpilot meg úgy tűnik, hogy csak palm-hoz jó, ez meg win mobile.
hogy érdekesebb legyen: átmásoltam a telszámokat a sim-re, betettem... de nem látja rajta a pda.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi