Hirdetés
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
a man bash elég jó... csak tömény. igazán jó bash-script tankönyvet én se találtam, mert amit láttam, az éppcsak karcolgatja a lényegét. csakhogy magában a bash kevés. érdemes pár egyéb proginak is utánamenni: sed, grep, find, cut. meg még egy jópár

ha ezek is megvannak, néhány ciklussal és ezen programokkal igen sokmindent meg lehet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest