Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
haverom ubuntuján a ''lemezek letapogatása'' eltart vagy öt percig, nekem a fedora core 6-on 3 másodperc, pedig a két gép között nincs olyan nagy teljesítménykülönbség, sőt... viszont a kicsikét gyengébb másik gépen fedora 7 alatt ugyanúgy megőszülök mire mire befejezi ezt lépést úgyhogy ez valami érdekes bug. nem tudom mit akarsz csinálni a gparted-del, de amire én eddig használtam, ahhoz mindig a liveCD vagy liveUSB kellett, próbáld ki azzal, és ha az is megakad, akkor bugos a gparted. Ja, meg a fedora 7 abban újított a core 6-hoz képest, a libata -t használja (vagy újabb libata-t, nem tudom pontosa), nem lehet hogy abban van valami bug, ami miatt a gparted kiakad?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- One mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Interactive Brokers társalgó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest