- iPhone topik
- Szeptemberben érkezik az Ulefone Armor 29 Pro széria
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android Autót minden mobilra!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
haverom ubuntuján a ''lemezek letapogatása'' eltart vagy öt percig, nekem a fedora core 6-on 3 másodperc, pedig a két gép között nincs olyan nagy teljesítménykülönbség, sőt... viszont a kicsikét gyengébb másik gépen fedora 7 alatt ugyanúgy megőszülök mire mire befejezi ezt lépést úgyhogy ez valami érdekes bug. nem tudom mit akarsz csinálni a gparted-del, de amire én eddig használtam, ahhoz mindig a liveCD vagy liveUSB kellett, próbáld ki azzal, és ha az is megakad, akkor bugos a gparted. Ja, meg a fedora 7 abban újított a core 6-hoz képest, a libata -t használja (vagy újabb libata-t, nem tudom pontosa), nem lehet hogy abban van valami bug, ami miatt a gparted kiakad?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Szeptemberben érkezik az Ulefone Armor 29 Pro széria
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest