- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
haverom ubuntuján a ''lemezek letapogatása'' eltart vagy öt percig, nekem a fedora core 6-on 3 másodperc, pedig a két gép között nincs olyan nagy teljesítménykülönbség, sőt... viszont a kicsikét gyengébb másik gépen fedora 7 alatt ugyanúgy megőszülök mire mire befejezi ezt lépést úgyhogy ez valami érdekes bug. nem tudom mit akarsz csinálni a gparted-del, de amire én eddig használtam, ahhoz mindig a liveCD vagy liveUSB kellett, próbáld ki azzal, és ha az is megakad, akkor bugos a gparted. Ja, meg a fedora 7 abban újított a core 6-hoz képest, a libata -t használja (vagy újabb libata-t, nem tudom pontosa), nem lehet hogy abban van valami bug, ami miatt a gparted kiakad?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest