- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
bambano #34755 üzenetére
OK, tehát akkor kijelenthetjük, hogy a ventilátor szoftveres piszkálása - szabályozása eleve halott ötlet. Csak tudnám, hogy akkor ki volt az a szerencsétlen eltévedt programozó, aki ezt nem tudta, úgyhogy megcsinálta az ehhez szükséges programokat pl. linux alá?! Sőt, mások sem tudták - ők meg Windows alá készítettek hasonló alkalmazásokat! Ezt a sok elfecsérelt időt... ;-)
Egyébként pont leírtad ennek ellenére, hogy mit szeretnék szabályozni, szóval valami értelme mégis lehetne a dolognak... ;-)
Kész, feladtam! Régimódi vagyok: ha kérdezek egy konkrét valamit, akkor arra lehet kapni szerintem egy választ olyantól, aki tud rá válaszolni. Vagy lehet nem kapni választ, ha nincs olyan, aki tud válaszolni. Kb. ezek a lehetőségek. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged