- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
OK, tehát akkor kijelenthetjük, hogy a ventilátor szoftveres piszkálása - szabályozása eleve halott ötlet. Csak tudnám, hogy akkor ki volt az a szerencsétlen eltévedt programozó, aki ezt nem tudta, úgyhogy megcsinálta az ehhez szükséges programokat pl. linux alá?! Sőt, mások sem tudták - ők meg Windows alá készítettek hasonló alkalmazásokat! Ezt a sok elfecsérelt időt... ;-)
Egyébként pont leírtad ennek ellenére, hogy mit szeretnék szabályozni, szóval valami értelme mégis lehetne a dolognak... ;-)
Kész, feladtam! Régimódi vagyok: ha kérdezek egy konkrét valamit, akkor arra lehet kapni szerintem egy választ olyantól, aki tud rá válaszolni. Vagy lehet nem kapni választ, ha nincs olyan, aki tud válaszolni. Kb. ezek a lehetőségek. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Arc Raiders
- sziku69: Szólánc.
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest