Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Nincs megállás akkuméretben
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
bambano #34751 üzenetére
Ezt tényleg nem értem.
Még mindig ott tartok, hogy egy linuxos fórumon megkérdeztem, hogy a gépemen lehet-e valahogy a procihűtő fordulatszámot szabályozni?
Linux alatt!
Mert ez egy linuxos fórum.
Ez azt jelenti, hogy szoftveresen, mert a linux ugye tulajdonképpen egy szoftver.
Erre már mindenféle barkácsolós ötlet jött (ráadásul erősen kétséges sikerű - hasznú) , illetve hogy inkább ne csináljak vele semmit.
De linuxos - szoftveres ötlet még egy sem!
Ez hogyan hogy így akkor most mi?! :-)
Kész, ennyi feladtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest