- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Megoldottam szerintem, Móricka behelyettesíttéssel.
drbd service before remote-fs-pre.target after network-online.target. Úgy néztem meg, hogy van-e háló, hogy google.com curloztam, majd ddvel csináltam egy file alapú blockot.
Utána mount after remote-fs-pre, before remote-fs, ez csatolja az mnt alá a képfáljt.
Mindkettő wantsby multi-user, de akár graphical target, display nekem itt nincs, a ploton minden jól kivehető.
És semmi rendszerfájlhoz nem nyúltam, kettő újat írtam csak, 22 LTS Ubuntu, systemD 249
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mobil flották
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Könyvajánló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- OTP Bank topic
- EA Sports WRC '23
- Végre tudjuk, hogy mikor jön a Gothic Remake
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I DVD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest