- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Beköltöztette az AI-t az iOS az Apple Musicba
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daninet
üzenetére
Érzés, az igaz lehet. Átlag user miért lépne tovább a snap miatt? Kényelmes, elérhető, friss.
Én azt nem értem, hogy ha a linux egy nyílt környezet, akkor hogy van az, hogy adott dolog egy másik disztróban adatik csak meg. Nem azért szeretjük a linuxot, mert bármi megoldható? És honnan is vették ki a video decodingot, mert jajj a licence még a hw gyorsításnál is "lehet" kell?
Az én érzésem, hogy ez csak sznobizmus, a "btw I use Arch" egy alacsonyabb lépcsőfoka.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest