Hirdetés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
smbtree
Password:
BATGROUP
\\BATNB Samba 3.0.24
Error connecting to 192.168.1.6 (Nincs út a géphez)
cli_start_connection: failed to connect to BATNB<20> (192.168.1.6)
\\BATMANPC Samba 3.0.24
\\BATMANPC\IPC$ IPC Service (Samba 3.0.24)
\\BATMANPC\1DISK 1disk
\\BATMANPC\public 2disk
Nem igazán működik a samba megosztásom, ezt a parancsot a batnb nevü gépen adtam ki, de nem jövök rá miért hivatkozik rossz ip-re az én ip-m 100 feletti , erre ez valamiért a 6-oson keres engem.
Próbáltam rájönni vajon ezt a beállítást hol tárolja de nem találtam , esetleg ötletek?
Még ey kérdés , nem tudtokk valami monitorozó alkalmazást, szoval fut a háttérben és pl kiadok eg parancsot az nezni milyen fájlokat hív me hova ír valamit stb...
előre is köszi.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi